Kokousjärjestelmät ja esitystekniikkaratkaisut

Poista fyysisen ja digitaalisen maailman väliset rajat ideoimalla kollegojesi kanssa videoneuvottelussa. Vaikka se kuulostaa helpolta, moni kuvittelee sitä vaikeaksi. Me kehitämme sinulle kätevän työnkulun, jonka avulla liityt kokoukseen yhdellä napinpainalluksella. Videoneuvotteluun liittyminen pitäisi olla juuri niin yksinkertaista, yhtä helppoa kuin kokoustilaan astuminen, huolimatta siitä missä olet ja mitä tietokonetta tai kokousalustaa käytät.

BYOD – Bring Your Own Device

Kuulostaako tutulta? Annapas kun selitämme:


BYOD tarkoittaa yksinkertaisesti ”ota oma laite mukaan”. Kokoustilan tekniikka sovelletaan ja liitetään laitteeseesi, esimerkiksi tietokoneeseesi tai tablettiisi. Saat yhteyden kaikkiin varusteisiin kuten kovaäänisiin, mikrofoniin, kameraan ja näyttöön. Voit itse valita minkä ohjelman kautta kirjaudut videoneuvotteluun – Zoom, StarLeaf, Skype for Business, Microsoft Teams ja niin edelleen.

BYOD auttaa kollegoitasi ja vieraitasi liittymään saumattomasti kokoustilaan älypuhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta käsin. Huolimatta konferenssialustasta, tämä on kätevä kokemus samalla kun saat yhteyden kaikkeen kokoustilan tekniikkaan, kuten näyttöön, videoneuvottelukameraan ja äänivarusteihin.
 

Team meeting in modern boardroom with interactive screen