laptop

Tutustu kannettaviin tietokoneisiimme

Tutustu Dynabook-tietokonevalikoimaamme. Asiantuntijan voimaa, suorituskykyä ja kannettavuutta jota tarvitset.

Ota yhteyttä

Eri tietokoneita eri käyttöön

Tarvitset tietokoneen, joka toimii ja työskentelee kanssasi, eikä sinua vastaan - tietokoneen luotettavan pitkällä akunkestolla. Tietokone, joka auttaa sinua työskentelemään ongelmitta ja joustavasti kaikilla ratkaisuillasi ja sovelluksillasi. Tietokone, joka todella on kannettava ja myös tyylikäs.

Dynabook-tietokoneissamme on kaikki tarvitsemasi. Yritysmallit ovat joustavia ja tehokkaita. Kouluun ja opiskeluun ne ovat sekä kevyitä että vankkoja – täydellinen valinta sekä nuoremmille lapsille että korkeakoulu- tai yliopisto-opiskelijoille. Vahvistetuilla komponenteilla ja rungolla Dynabook pärjää jokapäiväisen elämän haasteissa.  

Tiedämme että eri roolit vaativat eri työkaluja. Olemmekin muotoilleet kolme eri mallia monella eri konfiguraatioilla, vastataksemme odotuksiisi.

Parhaat Dynabook -tuotteet

Business Ultimate

Korkealla prosessorivoimallaan, salamannopealla suorituskyvyllään ja korkearesoluutionäytöllään, Dynabook Portégé selviää kaikista tehtävistä ongelmitta. Lisää siihen tehokas akku, jonka avulla saat jopa 16 tuntia käyttöaikaa. Työpäiväsi sujuu mutkitta, olitpa sitten toimistossa tai etätöissä.

man working at computer

Kattavat yritysratkaisut

Business Advanced

Ohuet, kestävät ja suorituskykyiset - Dynabook Tecra - työtietokonevalikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi.

Valoisat, häikäisysuojatut näytöt yhdistettynä LTE-liittimellä ja akulla, joka kestää koko päivän. Saat kaiken mitä tietokoneelta tarvitset ja vielä enemmän. Turvallisuutta vahvistaaksesi voit valita eri toimenpiteistä ja kirjautumisvaihtoehdoista, kuten esimerkiksi kasvojentunnistus. Nopealla prosessorilla kannettava tietokoneesi selviää vaikeimmistakin työtehtävistä. Meillä on myös muutama kannettava tietokone, joilla on aivan mahtava magnesiumrunko. Herätä huomiota toimistossa!

man working at computer

Edullista luotettavuutta

Business Essential

Dynabook Satellite Pro-tietokoneemme on rakennettu tuottavaksi toiminnoilla, jotka ovat verrattavissa markkinoiden parhaimpiin tietokoneisiin ilman korkeaa hintalappua. Nämä tietokoneet vastaavat turvallisuus- ja suoristuskykyvaatimuksia ja selviävät suuristakin työhaasteista. Keveydellään, joustavuudellaan, luotettavalla akunkestollaan ja tyylikkyydellään Dynabook Satellite Pro on juuri mitä tarvitset tuottavaan työpäivään toimistossa, liikematkalla tai koulussa. 
Tutustu suureen valikoimaamme kannettavia tietokoneita.

woman working at computer

Säilytä tietosi turvassa

Täydellinen turvallisuus

Huolimatta siitä missä tietokonetta käytetään, koulussa tai yrityksessä, turvallisuus on tärkeintä. Lupaamme pitää tiedostasi hyvää huolta. Edistyneellä salauksella ja biometrisellä kirjautumisella voit pitää luvattomia loitolla, kirjautua helposti ja turvallisesti sormenjälkitunnistuksella tai kasvojentunnistuksella.

people working at computer