Kannettavat tietokoneet koulu- ja opetuskäyttöön

Opiskelijat tarvitsevat luotettavia tietokoneita, jotka kestävät pudottamisen kerran tai kaksi. Tutustu valikoimaamme koskien kannettavia tietokoneita kouluille ja opiskeluun.

Korkea suoristuskyky, alhainen hinta

Opiskelijoilla ja opettajilla on usein rajallinen budjetti. He tarvitsevat luotettavan tietokoneen joka toimii päivästä toiseen. Vaikuttavalla prosessorivoimalla meidän opiskeluun sovelletuilla kannettavilla tietokoneilla voit käyttää monia vaativia sovelluksia ja ohjelmistoja samanaikaisesti.

Koulut ja opiskelijat vaativat tietokoneita korkealla suoristuskyvyllä. Opiskeleminen vaatii usein taustatutkimusten tekoa sekä mahdollisuutta pitää montaa ohjelmistoa auki samanaikaisesti. Näissä käytämme ainoastaan moniydinprosessoreita, jonka avulla moniajo ei ole ongelma.
 

child working at computer

Vankka joka kestää pudottamisen

Vahinkoja sattuu. Opiskelijan elämä on kovaa ja vaativaa. Se tarkoittaa, että tietokoneen täytyy olla kestävä. Kannettavia tietokoneitamme on testattu tarkkaan vaativissa testeissä, joissa tutkimme kaikkea kestävyydestä runkoon ja akun suorituskykyyn.

Dynabook on vankka ja kestää muutaman pudottamisen. Siinä on kuminen puskuri, vahvistetut liitokset ja näppäimistö, joka selviää myös muutamasta kahviroiskeesta. Meidän tietokoneemme kestävät opiskelijan rankkaa elämää.
 

Laptop and text

Grab-and-go

Huolimatta siitä missä opiskelet – kirjastossa, luokkahuoneessa, linja-autossa tai sohvalla – tarvitset kannettavaa tietokonetta, jonka voit viedä mukanasi joka paikkaan. Tietokoneet, jotka painavat noin kilon ovat kevyitä, käteviä ja helppoja ottaa mukaan. Ne ovat tarpeeksi pieniä, jotta sopisivat laukkuun tai selkäreppuun. Pienestä koostaan huolimatta niiden vankka akku kestää koko päivän.

person putting computer in bag

Täydellinen turvallisuus

Tietosi ovat tärkeitä, emmekä me tingi turvallisuudesta. Tietokoneillamme on TPM 2.0 salausjärjestelmä ja mahdollisuus sormenjälkitunnistukseen.

man working at computer

Helppo hallinta

Tietokonekannan hallitsemisen ei tarvitse olla raskasta. Microsoft Inture for Education:in avulla hallitset kaikkia tietokoneitasi. IT-tukihenkilöt voivat nopeasti ja helposti asentaa, määrittää, huoltaa ja päivittää sekä laitteita että käyttäjien oikeuksia. 

woman working at computer

Tehokas akku

Kymmenen tunnin akunkestolla selviät helposti koko koulupäivän. Oppitunneista luentoihin, aamusta iltaan, opiskelemiseen ja vielä kokeiden tekoon. Dynabook-tietokoneemme ovat monipuolisia ja luotettavia – juuri sitä mitä opiskelijat tarvitsevat.  

woman at computer