Kannettavat tietokoneet yrityskäyttöön

Pienet ja yksinkertaiset tietokoneet suurille yrityksille, joilla on suuret tavoitteet. Tutustu kannettaviin toimistotietokoneisiimme – saat tehokasta suoristuskykyä hyvään hintaan.

Pienet ja yksinkertaiset tietokoneet suurille yrityksille, joilla on suuret tavoitteet

Anna kollegoillesi ja työntekijöillesi ne työkalut, joita he tarvitsevat onnistuakseen. Yritykset tarvitsevat tietokoneita, jotka vastaavat vaativiin tarpeisiin. Kannettavien toimistotietokoneiden täytyy yhdistää voimaa ja suoristuskykyä hyvällä hinnalla, jotta jokainen työntekijä saisi oman tietokoneen.

Kun valitset yrityksellesi tietokonetta, harkitse kokoa ja joustavuutta. Sen täytyy toimia huolimatta siitä missä olet, tapaamassa asiakkaita tai toimistossa työskentelemässä.

man working at computer

Harkitse näitä asioita

Kannettavuus ja liittyminen

Pienten kannettavien tietokoneiden kanssa on helpompi matkustaa, mutta niissä on yleensä myös vähemmän akunkestoa. Parhaimmat tietokoneet yhdistävät hyvän suoristuskyvyn pitkän akunkeston kanssa. Kun kollegasi ovat kokouksissa tai tekevät etätyötä, heille voi olla hyötyä 4G-liittymästä silloin kun langatonta verkkoa ei ole käytettävissä.

computer and accessories

Näytön koko

Pienistä kannettavista tietokoneista 13 tuuman näytöillä suurempiin 15,6 tuuman näyttöihin. Kantaessasi tietokonetta kokouksesta toiseen koolla voi olla suuri merkitys. Korkearesoluutio-näytöistä on myös nähtävä paljon. Harkitse myös silmille ystävällisen häikäisysuojatun näytön hankkimista.

Paino

Älä rasita itseäsi kantamalla painavaa tietokonetta kokouksesta toiseen. Valitse tietokone, jonka kanssa on helppo siirtyä paikasta toiseen. 

person putting laptop in bag

Suoristuskyky

Kukaan ei halua hidasta tietokonetta. Tarvitset nopean ja luotettavan prosessorin ja paljon muistia, jotta voit helposti hallita ohjelmistoja ja sovelluksia.

person working at computer

Akku

Työpäivä voi helposti venyä kahdeksan tunnin yli. Valitse tietokone, jossa on hyvä ja luotettava akunkesto. Dynabook-tietokoneiden akku kestää vähintään 10 tuntia.

person working at computer

Liitä oikeisiin tarvikkeisiin

Liitä oheistuotteita, virtaa ja siirrä tietoa yhdellä portilla ja johdolla. Kaikissa Dynabook-tietokoneissamme on USB-C-liitin, jonka liität helposti telakointiasemaan, tarvikkeisiin ja ulkoiseen näyttöön.

computer and docking station

Kosketusnäyttö

Kannettavat, kosketusnäytöllä varustetut tietokoneet tukevat käyttäjän luovaa vuorovaikutusta tietokoneen ja sisällön kanssa. 2-in-1-laitteellamme voit myös irrottaa näppäimistön ja käyttää tietokonetta tablettina. 

person typing on computer

Turvallisuustoiminnot

Suojaa yrityksesi tietoa biometrisillä turvallisuustoiminnoilla, kuten turvallisella sormenjälkitunnistuksella tai kasvojentunnistuksella.

man working at computer