A man using a laptop
A man using a laptop

Lisätietoja kannettavista tietokoneista yrityskäyttöön

Tehokasta suoristuskykyä ja kannettavuutta. Autamme sinua valitsemaan parhaan yritystietokoneen tehokasta tuottamista varten.

Tehokkaampaa tuottamista oikealla tietokoneella

Kaikki tarvitsevat oman tietokoneen – tehokkaan, joustavan ja suoristuskykyisen tietokoneen, joka saa työn tehdyksi joka päivä. Harkitse tätä ennen tietokoneen ostoa:

Koko ja joustavuus
Pienemmän tietokoneen kanssa on helpompi matkustaa mutta se ei toisaalta ole yhtä tehokas. Parhaimmat tietokoneemme yhdistävät sekä loistavan suoristuskyvyn että pitkän akunkeston. Tarvitset molempia voidaksesi työskennellä koko päivän.

Paino
Älä rasita itseäsi kantamalla painavaa tietokonetta kokouksesta toiseen. Valitse tietokone, jonka kanssa on helppo liikkua.

Suoristuskyky
Kukaan ei halua hidasta tietokonetta. Tarvitset nopean ja luotettavan prosessorin ja paljon muistia, jotta voit helposti hallita kaikkia ohjelmistoja ja sovelluksia.

Akku
Työpäivä voi helposti venyä kahdeksan tunnin yli. Valitse tietokone, jossa on hyvä ja luotettava akunkesto. Dynabook-tietokoneiden akku kestää vähintään 10 tuntia.
 

Kannettavat tietokoneemme

Tiedämme, että eri rooleissa tarvitaan eri työkaluja. Siksi olemme kehittäneet sarjan todella hyviä tietokoneita, jotka kaikki tarjoavat eri toimintoja ja tarvikkeita.

man working on computer

Business Ultimate

Ultrakevyt, ultraohut, ultratehokas. Kun on todella laadukkaasta yritystietokoneesta kyse, Business Ultimate-valikoimamme tarjoaa parhaimmista parhaat.

Tehokkaalla prosessorilla, salamannopealla suoristuskyvyllä ja korkearesoluutio-näytöllä mikään tehtävä ei ole liian vaikea.

Kaipaatko lisää luovuutta? Helppo homma. Taita kosketusnäyttöä tai irrota se, niin sinulla on kädessäsi tabletti, johon voit kirjoittaa kosketuskynällä tai sormillasi.

Dynabook Portégé ei tingi myöskään liittymisen suhteen. USB-C antaa sinun liittää oheistuotteita, virtaa ja siirtää tietoa ennennäkemättömällä nopeudella.

Pystyäksesi työskentelemään kokonaisen työpäivän, akun suoristuskyky on koko Portégé-sarjassa ainutlaatuinen. Jopa 16 tunnin akunkestolla ja supernopealla latauksella olet hetkessä valmis seuraavaan haasteeseen. 
 

woman working on computer

Business Advanced

Pienille ja keskikokoisille yrityksille on ratkaisevaa löytää tasapaino laadun, suoristuskyvyn ja hinnan välillä. Tässä Business Advanced-valikoimamme on ylivoimainen.

Valoisalla, häikäisysuojatulla näytöllä pystyt keskittymään ilman että rasitat silmiäsi. Jos et matkustaessasi halua koko ajan etsiä langatonta verkkoa, voit laittaa tietokoneeseen SIM-kortin jonka avulla saat 4G-liittymän. Suojele tietoasi biometrisellä kirjautumisella kuten kasvojentunnistuksella.

Ohuet, kestävät ja suorituskykyiset kannettavat tietokoneemme pienille ja keskikokoisille yrityksille tarjoavat kaiken, jota moderni ja joustava työpaikka tarvitsee.
 

woman working on computer

Business Essential

Business Essential-tietokoneemme ovat muotoiltu ja rakennettu tuotantoa ja luotettavuutta sekä sopivaa hinnoittelua ajatellen. Erinomaisella turvallisuudella ja tehokkaalla prosessorilla hoidat raskaat työtehtäväsi helposti. Työpäiväsi etenee mutkitta esteettisen muotoilun ja tehokkaan akun avulla.