A man using a Dynabook laptop
A man using a Dynabook laptop

IT ja tietokoneet

Tutustu toimistollesi tai koulullesi sopivaan tietokoneeseen

IT ja tietokoneet yrityksille ja opettamiseen

Hyvät ihmiset tekevät hyviä kauppoja, mutta ilman oikeaa tietokonetta he eivät saavuta potentiaaliansa. Sama koskee kouluja. Edes parhaat oppilaat eivät saavuta tavoitteitansa ilman oikeaa tekniikkaa. Kevyet kannettavat tietokoneemme sopivat erinomaisesti sekä yrityksille että opettamiseen ja opiskeluun.

Huippusaavutus

Kannettavat Dynabook-tietokoneemme yhdistävät tehokkaan prosessorin ja salamannopean muistin sekä keveyden. Huolimatta siitä, jos käytät tietokonetta opiskeluun tai graafisesti raskaaseen liikesuunnitelmaan, tarvitset työtehtävääsi sopivan kannettavan tietokoneen. Mieluiten moniydinprosessorilla ja vähintään 8GB RAM-muistilla, etteivät sovellukset ja ohjelmistot hidasta tietokonetta. 

woman working at computer

Pattereita koko päiväksi

Työskentely tien päällä ei ole helppoa. Pistorasioitakaan ei aina löydy. Tarvitset tietokoneen pitkällä akunkestolla. Huolimatta siitä kumman valitset – parhaimman kannettavan tietokoneemme tai aloittelijamallin – akkusi tulee kestämään koko päivän.

man working on phone

Vapauta luovuutesi

Luovuus on kilpailuetu, sekä yrityksissä että koulussa. Kannettavalla ja kosketusnäytöllä varustetulla 2-in-1-tietokoneellamme kehität yhteyttä luovuuteesi. Taita kosketusnäyttöä tai irrota se, niin saat tabletin, johon voit kirjoittaa kosketuskynällä tai sormillasi.

person typing at computer

Luotettava internet-liittymä

Liittymät ovat ratkaisevia sekä toimistoissa että luokkahuoneissa ja etätyötä tehdessä. Kannettavat toimistotietokoneemme ja opiskeluun sovelletut tietokoneemme eivät tingi nopeasta ja luotettavasta liittymästä. USB-C-liittimellä voit ladata tietokoneesi samalla kun liityt verkkoon.

computer with accessories

Tärkeintä on kannettavuus

Joustavuus ja kannettavuus ovat osa DNA:tamme. Dynabook-tietokoneet ovat keveitä ja kivoja, täydellisiä työntekoon tien päällä. Vahvistetuilla liitoksilla ja kumikulmilla varustetut, roiskeita kestävät, kevyet kannettavat tietokoneemme ovat vankkoja, ja muotoiltu kestäviksi.

person putting computer in bag

Turvallisuus ensi sijassa

Kannettavat tietokoneet pienille yrityksille. Työtietokoneet suurille yrityksille. Tietokoneet kouluun ja opiskeluun. Kun on turvallisuudesta kyse, emme näe näissä mitään eroa. Salaus ja turvalliset kirjautumisvaihtoehdot ovat itsestään selvä osa kannettavia tietokoneitamme, turvallisuus on aina tärkeintä. Jos haluat nopean ja turvallisen biometrisen kirjautumisen, voit kirjautua sormenjälkitunnistuksella tai kasvojentunnistuksella.

Haluatko oppia lisää IT- ja tietokonevarusteistamme? Tutustu kannettaviin tietokoneisiimme. 
 

man working at computer