Ota yhteyttä

Windows collaboration display -näytön

Helppo käyttöönotto

Windows collaboration display (WCD) on Sharpin seuraavan sukupolven 4K 70-tuuman interaktiivinen näyttö, joka täyttää Microsoftin WCD-määrittelyt ja jolla yhteistyö kokouksissa pääsee alkamaan nopeasti.

IoT-antureihin perustuva WCD toimii Microsoft Azure Digital Twinsin kanssa seuraten ja optimoiden älykkäitä kokoushuoneympäristöjä ja yhteistyötiloja.

Aina älykkäämpiä kokouksia

Windows collaboration display -näyttö on helppo ottaa käyttöön. Sen USB-C-kaapeli mahdollistaa helpon liitännän, joten pääset heti asiaan.

Olitpa sitten kokouksessa, johtokunnan huoneessa tai koulutustilassa, voit säästää jopa 10 minuuttia aikaa* aloituksessa ja videoyhteyksien avaamisessa etäosallistujille.

Sharpin palkitun kapasitiivisen kosketustekniikan, Skype/Teams-sertifioitavan audio- ja videotekniikan sekä parhaiden saatavilla olevien yhteistyövälineiden (esimerkiksi Microsoft 365 ja Microsoft Teams) avulla kokoukset voidaan nostaa aivan uudelle tasolle.

* Total Economic Impact™ -tutkimus, Forrester Consulting, helmikuu 2016

Aina älykkäämpiä rakennuksia

IoT-anturistossa on kattava joukko anturipäätteitä, joiden avulla älytalon kokousympäristöä voidaan valvoa muun muassa seuraavilta osin:

  • Kokouksen henkilömäärä
  • Lämpö ja ilmankosteus
  • Ympäristön valoisuus
  • Ilmanlaatu

Tämä spatiaalinen äly mahdollistaa paremmat lämmitys-, jäähdytys- ja huonevarausjärjestelmät, joiden avulla luodaan kokoushuoneeseen miellyttävämpi ympäristö.

Aina älykkäämpi näkemys

Uudet pilvipohjaiset palvelut tarjoavat mielenkiintoisia tapoja tiedonhallintaan sekä uutta näkemystä omaisuuden ja resurssien hallintaan. WCD-anturien tietoja voidaan käsitellä pilvessä sijaitsevilla tekoälyalgoritmeilla tai ne voidaan yksinkertaisesti puhdistaa ja palauttaa reaaliaikaiseen käyttöön. Azure Digital Twins -alustalla voidaan käyttää innovatiivisia tilaussovelluksia, jotka tuottavat konkreettista arvoa tilanhallintaan ja parantavat neuvotteluhuoneiden mukavuutta.

Kerro meille, jos kiinnostuit, niin myyntihenkilömme ottaa yhteyttä

loading