Ota yhteyttä

Videoseinänäytöt

Toisinaan jopa suurin yksittäinen LCD-näyttö ei riitä täyttämään tarpeita. Joskus vain kokonainen videoseinä kelpaa. Silloin tarvitset Sharpin videoseinänäytön.

Sharp on kehittänyt videoseiniä näyttövalikoimalla, joka voittaa muiden järjestelmien rajoitteet.

Esimerkiksi äärimmäisen ohuet kehykset vähentävät näyttöjen välistä etäisyyttä luoden todella vaikuttavan, häiriöttömän videoseinänäytön. Näytöt voidaan asentaa pysty- tai vaakasuoraan käytettävissä olevan tilan hyödyntämiseksi parhaalla tavalla. Käytännöllisesti katsoen saumattomat rajat auttavat sinua luomaan melkein minkä tahansa kokoisia, näyttäviä videoseiniä.

Korkean luminanssin ansiosta videoseinäsi suoriutuu hyvin jopa kirkkaimmin valaistuissa ympäristöissä. Suuren kontrastin teknologiamme saa kuvasi näkymään selkeästi yllättävän kaukaa. Kirkkaat valkoisen sävyt, elävät värit, syvät mustan sävyt ja yhtenäinen kirkkaus yhdistyvät videoseinäksi, joka on nähtävä, jotta sen voi uskoa todeksi.

Videoseinänäytöt

 • Videoseinänäytön ominaisuuksia - PN-V -sarja

  Yleistä

  PN-V-sarjan 60-tuuman videoseinällä on luokkansa ohuin kehys*.  Pysty- ja vaakayhteensopiva, täysmatriisi-LED taustavalo ja lähes saumattomat reunat auttavat sinua luomaan vaikuttavia videoseiniä lähes missä tahansa koossa ja muodossa.

  * Perustuu 8.6.2010 voimassa olleeseen julkaistuun tietoon 60-tuuman ja sitä suuremmista LCDpaneeleista.

 • Suurenna (zoomaa) -näyttötila

  (enintään 25 näytölle)

  Suurennus (zoom) -näyttötila voi jakaa yhden PC:ltä tulevan kuvan jopa 25 monitorin pinnalle (5 x 5 -konfiguraatiossa). Kuvan leveyden säätö käytännöllisesti katsoen poistaa kohdistusvirheet ja parantaa upeasti moniruutunäytön suurennettua kuvaa.

 • Täysmatriisi-LED taustavalo

  Eloisaa kirkkautta ja matalaa energiankulutusta

  Jotta PN-V -sarjan näytöillä olisi tasaisempi kirkkaus kuin mitä perinteinen CCFL* -taustavalo pystyy tarjoamaan, Sharp on sijoittanut LED-elementtejä koko paneelin alueelle, heti nestekidekerrosten taakse. Tämä varmistaa, että Sharpin moniruutunäytöt ovat kirkkaita, kauniita ja yhtenäisiä.

  * Cold Cathode Fluorescent Lamp (kylmäkatodiloistelamppu)

 • PN-ZR01 (PN-V60X -sarjalle) & PN-ZR01A (PN-V551:lle) Ohjaussarjat

  (myydään erikseen)

  Kun johonkin moniruutunäytön näytöistä kytketään kauko-ohjaimen anturilaatikko, voidaan kaikkia näyttöjä kätevästi ohjata yhdellä kauko-ohjainyksiköllä. Kokonaisenergiankulutuksen säästämistä tukee kirkkausanturi, joka säätää automaattisesti taustavalon kirkkauden ympäristön valaistukseen sopivaksi.

 • Lähes rajattomat näyttömahdollisuudet

  PV-N -sarjan ultraohuen kehyksen ansiosta vierekkäisten näyttöjen rajat ovat lähes saumattomia, 6,5 mm* leveitä (PN-V60X -sarja) tai 3,5 mm* (PN-V551). Videoseinäkonfiguraatiota käytettäessä tämä tarjoaa kirkkaan ja vaikuttavan kuvan esittämisen lähes missä tahansa koossa ja muodossa. Huomioiden 24/7-sertifioidun luotettavuuden, 3 vuoden rajoitetun on-site osa- ja työtakuun, sekä ENERGY STAR® -hyväksynnän,  PN-V -sarja on poikkeuksellisen luotettava

  * Does not include the gap between the monitors.

 • Luo dynaamisia videoseiniä

  Yksiköt: cm (mitat ovat likiarvoja, joihin sisältyy kehyksen leveys)

  Lähes kuinka monta tahansa PN-V -sarjan näyttöä voidaan liittää yhteen vaikuttavien moninäyttövideoseinien luomiseksi. Näitä asetuksia voidaan ohjata RS-232C-liitännän tai verkon kautta.* Ohjauksen ja integraation helppous auttaa yksinkertaistamaan hienostuneiden, muodoltaan melkein millaisten tahansa videoseinien suunnittelua ja asennusta.

  PN-ZB02 tulo/lähtö -laajennuskortti tarvitaan PN-V60X-sarjan verkko-ohjaukseen. PN-V551:ssä on sisäänrakennettu verkkoliitäntä.