Ota yhteyttä

Ura Sharpilla

Avoimet työpaikat

 


Yhteyspäälliköitä


Yhteyspäälliköt ovat valmiita alan ammattilaisia, jotka tuntevat ennestään Sharp-brandin ja sen, että värimonitoimilaitemallistomme on yksi markkinoiden monipuolisimmista ja kehittyneimmistä.

Voit olla myös kovan tason myynnin ammattilainen, joka näyttöjen myötä ansaitsee paikan Sharp-jälleenmyyjän Yhteyspäällikkönä. Olet jo kannuksesi myyntityössä hankkinut ja tiedät, mitä haluat ja miten sen saavutat. Et välttämättä tunne alaa, mutta ymmärrät, että tällä alalla pärjäämiseen tarvitaan kovaa työtä, paljon intoa ja ennakkoluulotonta ajattelutapaa.

Hyvän myyntimalliston tueksi tarjoamme luonnollisesti kaikille valmiille ja tuleville Yhteyspäälliköille kunnon argumentit ja myynnin työkalut. Jo valmiiksi terävää myyntitaitoa hiovat entistä purevammaksi Sharp Business School yhteistyössä Mercuri Internationalin kanssa.

Haemme jatkuvasti innostuneita ja aktiivisia alan ammattilaisia joukkoomme, joten jos työtehtävät Sharp Business Systems Finlandilla tai Sharp partnerilla kiinnostaa, lähetä avoin hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen: info.fi@sharp.eu. Ilmoita samalla millä paikkakunnalla olisit kiinnostunut työskentelemään.

Mikäli ura meillä Sharp Business Systems Finlandilla tai Sharp partnerilla kiinnostaa, lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen: info.fi@sharp.eu

Sharp Business Systems Finland Oy

Hakemus

Voit lähettää avoimen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen info.fi@sharp.eu.