Ota yhteyttä

Kulissikierros: 8K-ekosysteemi Media Production Show 2018 -näyttelyssä

Viimeisimmässä Media Production Show (MPS) -näyttelyssä Lontoossa esittelimme uuden 8K-ekosysteemin; ammattikäyttöön tarkoitetun videokameran, jossa on toisto ja linjalähtö sekä uuden 8K-näytön. Jos et päässyt näyttelyyn, pääset nyt kierroksellemme kulissien taakse.  

Media Production Show (MPS) on mediateollisuudenaloille suunnattu näyttely, jossa näytteilleasettajat esittelevät tuotteita ja palveluita esituotantoon, tuotantoon, jälkikäsittelyyn ja sisällön jakamiseen liittyen.

Olimme esittelemässä upeaa 8K-ekosysteemiä ja näyttämässä kuinka helppoa on oppia käyttämään sitä. 

Monet tv-yhtiöt ovat aloittaneet pienemmän tai suuremman luokan kokeiluja 8K:lla, esimerkiksi äskettäin Ranskan julkinen tv-yhtiö France Télévisions teki 8K-koelähetyksen Ranskan avoimen tennisturnauksen aikana..

Media Production Show tarjosi monille media-alan vieraille ensimmäisen kokemuksen 8K-videokamerastamme – Sharpin ensimmäinen 8K-videokamera sekä näyttö, joka on tällä hetkellä ainut 8K-näyttö markkinoilla.

Sharpin 8C-B60A 8K-videokamera

Sharpin 8C-B60A 8K-ammattivideokamera on tällä hetkellä ainut videokamera, jolla on valmiudet paitsi kuvata videokuvaa luonnollisesti korkealla resoluutiolla 8K (60 p), mutta myös toistaa ja tarjoaa linjalähdön

8C-B60A tarjoaa reaaliaikaisen pakkaamattomien 8K-videoiden toiston samanaikaisesti tallennuksen kanssa, joten se sopii erinomaisesti teräväpiirtolähetyksille.  

 

Sharp LV-70X500E 8K-näyttö

Sharpin edistyksellinen LV-70X500E 8K-näyttö on ensimmäinen 70-tuuman 8K-näyttö, jota on valmistettu laajasti. Näyttöä on saatavilla kaikkialla Euroopassa.

Tarjoamalla nelinkertaisen pikselimäärän verrattuna 4K Ultra HD-näyttöön ja kuusitoistakertaa paremman resoluution verrattuna Full HD-näyttöön, tämä näyttö toistaa kuvat suuremmalla tarkkuudella kuin ihmissilmä voi havaita. LV-70X500E-näytön yksityiskohdat ovat niin selkeitä, ettei sellaista ole nähty ennen tätä ammattitasoista näyttöä. Sharpin LV-70X500E-näytössä on kahdeksan HDMI-porttia, joista neljä on omistettu 8K-tuloille.

 

8K-näyttö näyttelyssä

Osoittaaksemme videokameran kykyä toistaa uskomattomia yksityiskohtia ja todellisia värejä, Sharp isännöi teatterin maskeeraus-esittelyä näyttelytilassa. Kosmetiikkayritys Kryolania edustava Maria Malone Guerbaa muuttui fantasiahahmoksi usean tunnin muuntautumisleikin aikana. Maskeeraus kuvattiin ja esitettiin reaaliaikaisesti Sharpin LV-70X500E 8K-näytöllä.

Livevideokuva siirrettiin 8K-videokamerasta 8K-näyttöön käyttämällä 8K-työasemaa, jotta pystyttiin tuottamaan realistinen käsitys uuden videokameran live-lähetysmahdollisuuksista.

Jos haluat lisätietoa Sharpin 8K-videokamerasta tai näytöstä, ota yhteyttä ja tule tutustumaan näyttelyymme.

Ota yhteyttä

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social