Ota yhteyttä

Skywell® 5TE - vesigeneraattori

Älykästä vettä älykkäille työpaikoille

Mitäpä jos olisi olemassa yksinkertainen tapa lisätä yrityksesi sosiaalista vastuuta, parantaa olosuhteita työpaikallasi ja vähentää ympäristövaikutuksia?

Sellainen on olemassa! Skywell®-vesigeneraattori erottaa ilmasta puhdasta vettä. Muovisia täyttöpulloja ei enää tarvita. Jokainen vesitippa suodatetaan, puhdistetaan, testataan ja
veden laatua, kirkkautta ja makua valvotaan.

Tee muutoksia työpaikallasi

Sinun on tarjottava älykäs työpaikka, jotta voit nauttia liikkuvan ja verkotetun työvoiman eduista. Skywell®5TE:n avulla vähennät muovijätettä ja helpotat työntekijöittesi, asiakkaittesi ja vierailijoittesi elämää.

Skywell on helppo ja joustava tapa tuottaa juomavettä. Voit sijoittaa Skywellin haluamaasi paikkaan. Voit tarjota puhdasta ja raikasta vettä missä tahansa – neuvotteluhuoneessa tai käytävässä, tapahtumissa tai ulkotiloissa. Tarvitset vain pistorasian.

Skywell tuottaa jopa 18 litraa puhdasta juomavettä päivässä, joten sinun ei tarvitse kantaa huolta veden loppumisesta.

Tee muutoksia rutiineihisi

Tiedämme kaikki, miten tärkeää on juoda riittävästi vettä. Skywellistä on monia hyötyjä – ympäristön säästämisen lisäksi se myös auttaa nauttimaan riittävästi vettä.

Voit luoda itsellesi oman profiilin ja asettaa henkilökohtaisia tavoitteita. Saat tilastollista tietoa siitä, paljonko vettä juot – ja montako muovipulloa olet jättänyt käyttämättä.

Kosketusnäytön kautta voit muuttaa asetuksia, kuten esimerkiksi veden lämpötilaa, nopeasti ja helposti. Saat tuossa tuokiossa lämmintä vettä teetä, kahvia tai ruokaa varten – tai lasillisen raikasta, kylmää vettä.

Muuta ympäristövaikutuksiasi

Ympäristönsuojelun tavoitteet kasvavat ja sosiaalisen vastuun vaatimukset tiukkenevat koko ajan. Skywell on helppo tapa pienentää ympäristövaikutuksiasi. Se vähentää muovipullojen kulutusta ja pienentää hiilidioksidi-jalanjälkeä, koska muovipulloja ei enää tarvitse valmistaa ja kuljettaa.

Perinteisistä vedenjäähdyttimistä poiketen vesisäiliöitä ei tarvitse toimittaa kuljetusajoneuvoilla eikä niitä tarvitse käsitellä ja säilyttää työpaikalla. Suurin hyöty on se, että et tarvitse enää muovituotteita, jotka ovat merkittävä maailmanlaajuinen ongelma.

Skywellin älykkäiden toimintojen ansiosta voit seurata yrityksesi ympäristövaikutuksia. Helppo pääsy tilastotietoihin helpottaa myös viestimistä yrityksen sosiaalisesta vastuusta.

Näin toimii Skywell®5TE.

Skywell imee sisäänsä ilmaa ympäristöstään ja erottaa siitä kondensoimalla kosteutta. Edistynyt valvontatekniikka yhdistettynä kuuteen suodattimeen, kahteen ultraviolettilamppuun ja otsonikäsittelyyn takaavat jokaisen vesitipan puhtauden. Järjestelmää valvotaan koko ajan, jotta vesi on korkealaatuista, kirkasta ja erittäin maukasta.

Optimaalisen toiminnan takaamiseksi Skywell-vesigeneraattori on asennettava sopivaan paikkaan. Laitteen sijoittaminen paikkaan, jossa ilmankosteus on alhainen, tai ilman kosteuspitoisuuden väheneminen voivat pienentää vedentuotantoa. Vesigeneraattori on tällöin liitettävä lisävedenlähteeseen. Suodatinjärjestelmän avulla veden laatu pysyy korkeana.

Ilmasta vedeksi

Skywell®5TE:n avulla voit helposti sekä kohentaa työpaikkaasi että vähentää ympäristövaikutuksia. Sharp varmistaa jatkuvalla palvelulla Skywellin vedenlaadun olevan aina laadultaan paras.