Ota yhteyttä

Sharpin BIG PAD -mallistoon kuusi uutta älykästä interaktiivista 4K-näyttöä

Helsinki, 23.10.2019

PAD-mallisto perustuu Sharpin palkittuihin interaktiivisiin litteisiin paneelinäyttöihin. Ne tuovat seuraavan sukupolven yhteistyön ja tuottavuuden neuvottelu- ja luokkahuoneisiin, olipa käytössä sitten yksinkertainen näyttö tai kehittyneempi kosketusnäyttöratkaisu.

PN-TH1:tä on saatavana useita suuren formaatin kokoja (85, 75 ja 65 tuumaa), ja PN-HC1 on saatavana 86-, 75- ja 70-tuumaisena. Lähes kaikkiin toimisto- ja opetustiloihin on tarjolla sopiva koko. Näyttöjen 3840 x 2160 Ultra HD 4K -resoluutio on optimoitu 4K-lukuun parhaalla mahdollisella kuvan terävyydellä ja kontrastilla. Suurtakin määrää yksityiskohtaista tietoa on tällöin helppo tarkastella.

 

PN-TH1:ssä on uusin interaktiivinen InGlass™ -tekniikka. Se tarjoaa erittäin luonnollisen kirjoituskokemuksen, joka on lähes sama kuin kynällä ja paperilla. PN-HC1:n maailmanluokan infrapunatekniikka tarjoaa vastaavasti tarkan ja intuitiivisen kosketuskokemuksen, mikä antaa opettajalle tai esittäjälle lisävarmuutta esiintymiseen. PN‑70HC1E-mallissa on 10 pisteen monikosketus ja PN-86HC1-, PN-75HC1- ja PN‑TH1‑malleissa 20 pisteen monikosketus, joka mahdollistaa usean käyttäjän samanaikaisen yhteistyön.

 

PN-TH1 ja PN-HC1 ovat ensimmäiset Sharpin BIG PAD -näytöt, joissa on integroitu älykäs PC-tekniikka. PN-TH1:ssäa on integroitu Android-PC ja PN-HC1:ssä on järjestelmäpiiri-PC (System on Chip), jonka avulla voi vaivattomasti luoda langattoman yhteyden muihin laitteisiin. Lisäksi niissä on valkotaulusovellus, jota voi käyttää ilman mitään ulkoista PC‑laitetta. PN-TH1:n Android-PC:n voi myös deaktivoida tietoturvavaatimusten täyttämiseksi.

 

Christopher Parker, Senior Product Manager, said: “With the new PN-HC1 and PN-TH1 BIG PAD ranges, Sharp can now bring its best-in-class 4K touch performance and reliability to an even wider range of environments, from corporate meeting spaces to the classroom. These next generation displays expand the BIG PADs applications to further enhance workspace productivity and collaboration.”

 

Senior Product Manager Christopher Parker sanoo: ”Uusilla PN-HC1 ja PN-TH1 BIG PAD ‑malleillaan Sharp tarjoaa 4K-kosketusnäyttöjen parhaan suorituskyvyn ja luotettavuuden entistä laajemmalle käyttäjäkunnalle yritysten neuvottelutiloista luokkahuoneisiin. Seuraavan sukupolven näyttöjen ansiosta BIG PAD -sovelluksilla saadaan työtilaan entistä enemmän tuottavuutta ja yhteistyötä.”

PN-HC1-mallistossa on OPS-yhteensopiva korttipaikka, jonka ansiosta monitori toimii sujuvasti integroidun PC:n kanssa, mikä laajentaa käyttäjän installaatiomahdollisuuksia. PN-HC1:n reunukseen sijoitettujen pikanäppäimien, kuten pysäytyskuvan, avulla esityksen pitäjä voi nopeasti pysäyttää näytön käyttäessään siihen liitettyä laitetta. Nämä uudet ominaisuudet sujuvoittavat näytön hallintaa ja auttavat entistä paremmin esiintyjää pitämään innostavia yhteistyöhön perustuvia kokouksia ja oppitunteja.

Uudet interaktiiviset PN-TH1-valkotaulut saivat äskettäin ”Best of Show” -palkinnon InfoComm 2019 -tapahtumassa, joten ne liittyivät Sharpin palkittujen interaktiivisten BIG PAD -näyttöjen ketjuun. Futuresource Consulting -konsulttiyhtiön uusimmassa interaktiivisia näyttöjä koskevassa raportissa (Interactive Displays Report, 2019 Q2) Sharp mainitaan yritysten interaktiivisten näyttöjen markkinajohtajana Amerikassa ja kakkosena maailmanlaajuisesti.

 

Ota yhteyttä

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social