Ota yhteyttä

Sharpin tehokkaasti hallittavat PN-Y-infonäytöt

Sharpin digitaalisten PN-Y-infonäyttöjen sarja tarjoaa kaiken, mitä tarvitset voidaksesi alkaa käyttää infonäyttöä myymälässäsi tai vastaanotossasi. Seuraavassa kerromme Full HD -laatuisen yksinkertaisen ja tehokkaan näyttöratkaisun kaikista eduista.

Monilla pienillä yrityksillä on todellinen tarve löytää todella yksinkertainen ja edullinen näyttöratkaisu. Tämä tarkoittaa ratkaisua, jonka asentamiseen ja ylläpitoon pystyvät myös henkilöt, joilla ei ole IT-taitoja, ja joita voidaan käyttää ilman jatkuvaa internet‑yhteyttä. Ihan vain yksinkertaista näyttöä.

Tämän tarpeen täyttämiseksi olemme kehittäneet aivan uuden ammattimaisten
PN-Y-näyttöjen sarjan. Siihen kuuluvat näytöt ovat kooltaan 32–55-tuumaisia ja niissä on sisäänrakennettu USB-mediasoitin ja uusi helppokäyttöinen Content Distributor -ohjelmamme.

Infonäyttö myymälässä tai toimistotilassa voi tehostaa toimintaa monesta eri syystä. Riippumatta siitä, halutaanko kiinnittää asiakkaiden huomio ja lisätä tavaramerkin tuntemusta vai välittää uutisia ja viestittää asiakkaille kampanjoista, Infonäyttö vähentää painettujen kylttien ja mainoslehtisten tarvetta.

Valitsemalla sisällön ja näyttämisajankohdan voit kiinnittää huomion tärkeinä pitämiisi seikkoihin. Lisäksi voit nopeasti ja helposti päivittää tiedot tarvittaessa, esimerkiksi ruokalistan muuttuessa tai halutessasi mainostaa erikoistarjousta. Vastaanotossa oleva näyttö toivottaa tiloihin astuvat ihmiset lisäksi tervetulleiksi ja tekee heihin ammattimaisen vaikutelman.

Seuraavassa käymme yksityiskohtaisesti läpi Sharpin näyttöjen PN-Y556, PN-Y496, PN-Y436 ja PN-Y326 toiminnot ja edut.

Sharp PN-Y: koot

Sharpin Infonäyttöjen PN-Y- sarja sisältää näyttöjä neljässä eri koossa. Pienin näyttö on kooltaan 32 tuumaa, hieman suurempiin kokoustiloihin ovat saatavina 43- ja 49-tuumaiset näytöt ja vielä suurempiin tiloihin 55-tuumainen näyttö PN-Y556. Kaikissa malleissa on 1920 x 1080 pikselin resoluutio.

Sharp PN-Y: yksinkertainen asentaa 

Sharpin PN-Y-näytöt on helppo asentaa sekä pysty- että vaakasuuntaan telineeseen tai seinälle. PN-Y-näyttöjen ainutlaatuinen ominaisuus on se, että ne voi asentaa innovatiivisesti, esimerkiksi suunnattuina ylös- tai alaspäin.

Sharpin näytöissä PN-Y556, PN-Y496 ja PN-Y436 valovoima on 450 cd/m2, mallissa PN-Y326 se on 400 cd/m2.

Sharp PN-Y: liitäntämahdollisuudet

Näyttöihin on tarkoituksella valittu yksinkertaiset liitäntämenetelmät. HDMI-liitäntä tarjoaa Full HD -resoluution, ja 10Base-T/100 Base-TX -Ethernet-portin kautta näyttö voidaan yhdistää paikallisverkkoon kuvien ja videoiden sujuvaa lataamista varten. Näytössä on myös VGA-liitäntä vanhempien laitteiden liittämistä varten sekä HDCP-yhteensopiva DVI-D-portti, jossa on sarjaliitännän tuki. Lisäohjaustoimintoja varten on lisäksi käytettävissä RS-232-tulo/-lähtö.

Sharp PN-Y: Sharp Content Distributer-ohjelma

Sharpin PN-Y-näytöt ovat uskomattoman helppoja muokata ja käsitellä, joten käyttäjä voi hallita niitä täydellisesti, erityisesti käytettäessä Sharp Content Distributer -ohjelmaamme Plug and Play -näyttöratkaisuja varten. Tietoa voidaan siten siirtää suoraan näyttöön tavallisen Ethernet-liitännän kautta.

Sharp PN-Y: lisätoiminnot

Sharpin PN-Y-mallit ovat erittäin lujatekoisia ja ne on tehty ympärivuorokautiseen käyttöön. Sisäänrakennettu USB-mediasoitin voidaan asettaa aktivoitumaan automaattisesti jonkin videotulon lakatessa toimimasta. Näyttö ei tällöin ole koskaan tyhjä, vaan tekee aina ammattimaisen vaikutelman.

Sisältöä voidaan toistaa helposti sisäänrakennetussa SD-korttipaikassa olevasta muistikortista ja siihen liittyvää ääntä kahden 7 W:n stereokaiuttimen kautta. Tuulettimeton rakenne tekee toiminnasta hiljaista ja luotettavaa ja tarkoittaa sitä, että näyttö sopii kaikkiin ympäristöihin.

Tiivistetysti sanottuna Sharpin PN-Y-mallit ovat täydellinen ratkaisu: ne ovat yksinkertaisia, luotettavia ja hyvin edullisen hintaisia. Jos haluat lisätietoa näyttöjen eduista ja haluat varata esittelyn, ota yhteyttä Sharp Audio Visual -tiimiin.

Ota yhteyttä

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social