Ota yhteyttä

SHARP PÄIVITTÄÄ A4-MALLISTOAAN UUSILLA VÄRIMONITOIMILAITTEELLA

Helsinki, 29.03.2019
Uudet edistyneet MX-C303W ja MX-C304W -mallit sisältävät runsaasti tuottavuutta lisääviä toimintoja. Työnkulkuominaisuudet ovat yhtä tehokkaita ja käyttö yhtä helppoa kuin Sharpin A3-monitoimilaitteissakin.

Uusien mallien tulostusnopeus on jopa 30 sivua minuutissa ja skannausnopeus jopa 110 kuvaa minuutissa. Monitoimilaitteissa on vakiona monia intuitiivisia ja aikaa säästäviä toimintoja, kuten muokattava käyttöliittymä, jota käytetään 7-tuumaisella kallistettavalla LCD‑kosketusnäytöllä. Käyttöliittymä on yhteinen Sharpin nykyisen A3-laitemalliston kanssa, joten Sharpin laitteita ennestään tuntevat osaavat käyttää näitä uusiakin malleja saman tien.

Uusissa A4-monitoimilaitteissa on vahvat tietoturvaominaisuudet, kuten itsekorjautuvuusjärjestelmä. Se seuraa häirintäyrityksiä ja sellaisen havaitessaan katkaisee monitoimilaitteesta virran ja palauttaa sen alkuperäiseen tilaansa. Niin sanottu valkoinen lista -ominaisuus mahdollistaa käyttöoikeuksien seurannan ja suojaa laitteen tiedostojärjestelmää asiattomilta käyttäjiltä.

MX-C303W- ja MX-C304W-mallit on suunniteltu monenlaisiin toimistoympäristöihin sopiviksi. Niissä on vakiona langaton yhteysmahdollisuus, joten tulostaminen mobiililaitteista, tableteista ja kannettavista tietokoneista on sujuvaa. Vaivaton liitettävyys olemassa oleviin verkkosovelluksiin ja julkisiin pilvipalveluihin tarkoittaa, että tietoja voidaan jakaa ja saada käyttöön turvallisesti missä ja milloin vain, mikä auttaa parantamaan tuottavuutta.

Liitettävyys pilvipalveluihin tarjoaa vaivattoman pääsyn suosittuihin sovelluksiin, kuten Dropbox, Microsoft OneDrive® for Business, SharePoint® Online, Box ja Google Drive™.

Vanhempi tuotepäällikkö Ben Lake toteaa: "Me ymmärrämme, että asiakkaamme tarvitsevat ratkaisuja, jotka täyttävät kiireisen toimistoympäristön asettamat vaatimukset ja ovat saumattomasti integroitavissa. Uudet A4-värimonitoimilaitteet ovat suorituskyvyltään ja toimivuudeltaan yhtä hyviä kuin Sharpin A3-mallit, ja kompaktin rakenteensa ansiosta ne sopivat jokaiseen toimistoon."

Sharp voitti äskettäin Keypoint Intelligence - Buyers Labin (BLI) myöntämän Vuoden monitoimilaite -palkinnon. Vuosittain myönnettävä palkinto annetaan valmistajalle, jonka mallisto katsotaan kokonaisuutena parhaaksi BLI:n tiukkojen testitulosten perusteella. Arvioitavia tekijöitä ovat muun muassa luotettavuus, kuvan laatu, tuottavuus, helppokäyttöisyys, liitäntämahdollisuudet ja kokonaisarvo.

MX-C303W- ja MX-C304W-mallit ovat saatavilla maaliskuusta alkaen Sharpilta ja sen yhteistyökumppaneilta.

Contact

HERMAN LUNDQUIST
Nordic Marketing Director
herman.lundquist@sharp.eu

Social