Ota yhteyttä

Sharp Optimized Signage -ratkaisut

Sharp on perustanut Open Architacture Platform -kumppaniohjelmassaan SoC Android™ -sovelluksen suurimpien infonäyttöjen valikoidulle joukolle. Sovellus on tarkoitettu infonäyttöjen vaativiin käyttötarkoituksiin. Sovellus tarjoaa yrityksille mahdollisuuden lisätä erityisohjelmistoja, jotka sopivat heidän yrityksensä infonäyttöratkaisujen tarpeisiin.


Sharp Europe tekee tällä hetkellä yhteistyötä seuraavien yritysten kanssa; CityMeo, Easyscreen, Grassfish, Navori, Signagelive, Stino ja Videro.

CityMeo on ammattimainen avaimet käteen –ratkaisu näyttöviestintään, joka on suunniteltu tehostamaan yritysten liiketoimintaa.

Infonäyttöjen käyttö on helppoa! Easyscreen tarjoaa täyden hallinnan lähetyksiin. Voit luoda online-videoita ja määritellä milloin niitä esitetään.

Grassfish's Xperience –sovellus on ”esineiden internetin” ympäristö. Pystyt olemaan digitaalisessa vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa, mitata ja reagoida heidän käyttäytymiseen sekä tukea yhteistyökumppaneitasi.

Instoremedia AB on vuonna 2004 perustettu ruotsalainen infonäyttöjä tarjoava yritys, joka tarjoaa ohjelmistoratkaisuja yrityksille, jotka haluavat kommunikoida eri alustoilla, kuten Windows, Android jne.

Navori on sveitsiläinen yritys, jolla on 20 vuoden kokemus Infonäyttöjen ohjelmistoista.

Signageliven infonäyttö-alustaa käytetään maailmanlaajuisesti yli 1900 organisaatiossa vähittäiskaupan, koulutuksen ja majoituspalveluiden toimialoilla yli 46 maassa Euroopassa, lähi-idässä, Afrikassa, Amerikassa ja Aasiassa.

 

StiNO on saksalainen AV-yhteistyöratkaisujen infonäyttö-ohjelmistojen valmistaja, joka tarjoaa web-pohjaisia sisällönhallintaohjelmia itsenäisistä infonäytöistä suuriin verkko- ja pilvipalveluratkaisuihin.

VIDERO AG on johtava valmistaja infonäyttöjen ohjelmistoratkaisuissa, jotka tarjoavat asiakkaille maailmanlaajuisesti mahdollisuuden luoda ja seurata interaktiivisia ja innostavia asiakas- ja brändikokemuksia.

Käy tällä sivulla säännöllisesti katsomassa uudet päivitykset tai ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja siitä, miten pääset Sharp Open Architectural Partneriksi.