Ota yhteyttä

MX-M3050

  • Tulostus, kopiokone, skannaus, faksi, arkistointi
  • 30 mustavalkoista ja värisivua minuutissa
  • Paperikapasiteetti: vakio 650, maksimi 6300 arkkia
  • Muokattava, kallistettava 10,1” LCD-värikosketusnäyttö ja yksinkertainen käyttöliittymä mahdollistavat intuitiivisen monitoimilaitteen käytön
  • Turvatulostus-toiminnot antavat käyttäjälle mahdollisuuden lähettää ja arkistoida asiakirjat päämonitoimilaitteelle ja tulostaa ne miltä tahansa verkon monitoimilaitteelta
  • Yksinkertaisella kirjautumisella käyttäjä pääsee julkisten pilvipalveluiden arkistoihin
  • Lyhyempi lämpenemisaika takaa energiansäästöä ja parantaa tuottavuutta
  • Lisävarusteena saatava OCR tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden konvertoida skannatut asiakirjat muokattaviksi MS Office tiedostoiksi (pptx, xlsx, docx) ja hakukelpoiseksi PDF:ksi

Yhteenveto

MX-M3050 A3-mustavalkomonitoimilaite tarjoaa laajan kirjon ominaisuuksia ja mukautuu tulevaisuuden tarpeisiin. Tuottavuus on optimoitu ja tämä kiireisille työryhmille sopiva laite tarjoaa korkean suorituskyvyn, korkealaatuiset tulosteet ja monipuoliset toiminnot.

Vakiona tulevat Turvatulostus-toiminnot antavat käyttäjälle mahdollisuuden lähettää ja arkistoida asiakirjat päämonitoimilaitteelle, joka toimii silloin serverinä. Tulostustyöt voidaan vapauttaa turvallisesti jopa viidestä verkossa olevasta monitoimilaitteesta. Lisävarusteina on saatavilla työnkulkua tehostavia varusteita, kuten yksinkertainen kirjautuminen pilvipalveluihin, liittyminen mobiililaitteisiin Wifin kautta, MS Office –tiedostojen suoratulostus USB-tikulta sekä OCR skannattujen asiakirjojen muuttamiseen hakukelpoisiksi PDF:ksi ja Office-tiedostoiksi.

Kallistettavalla 10 ”-LCD-värikosketusnäytöllä voit vetää ja pudottaa eniten käytetyt kuvakkeet ja muokata niiden järjestyksen aloitussivulle. Jokapäiväiset toiminnot ovat helppoja ja intuitiivisia; vain kosketus, näpäytys, venytys, loitonnus tai pyyhkäisyliike ja pääset käsiksi kaikkiin ominaisuuksiin, toimintoihin ja asetuksiin, kuten kehittyneeseen esikatselutoimintoon.

Tulostus ja kopiointinopeus on 30 sivua minuutissa mustavalkoisena. Sisäänrakennettu 100 arkin kääntävä syöttölaite ja 80 kuvaa minuutissa lukeva skanneri auttavat lisäämään tehokkuutta ja tuottavuutta. Korkea tulostusresoluutio 600 x 600 dpi, automaattinen prosessinohjaus ja kehitysaineen virkistysjärjestelmä varmistavat jatkuvan korkeatasoisen kuvanlaadun. Paperikapasiteetin maksimimäärä on 6300 arkkia ja jopa A3W-koko ja 300 gramman arkkitulostus on helppoa. Monipuoliset viimeistelyvaihtoehdot, kuten satulasidonta, manuaalinen ja niititön nidonta tuovat lisää käyttömahdollisuuksia.

MX-M3050 käyttää Sharpin uusinta energiaa säästävää tekniikkaa. Nopea lämpenemisaika, matala virrankulutus ja matalat TEC-arvot tähtäävät kaikki rahansäästöön ja tukevat ympäristötavoitteita.

Lataukset

Määrittelyt