Ota yhteyttä

MX-M2630

  • Tulostus / kopiointi / skannaus / arkistointi / faksi
  • 26 mustavalkosivua minuutissa
  • Paperikapasiteetti: vakio 650, maks. 6300 sivua
  • Muokattava, kääntyvä 7-tuuman LCD-värikosketusnäyttö helppokäyttöisellä käyttöliittymällä, joka tarjoaa intuitiivisen navigoinnin monitoimilaitteen toimintojen välillä
  • Turvatulostus-toiminnot antavat käyttäjille mahdollisuuden lähettää ja tallentaa asiakirjoja päämonitoimilaitteelle odottamaan ja tulostaa ne halutulta verkossa olevalta monitoimilaitteelta *1
  • Valinnainen yksinkertainen kirjautuminen tarjoaa helpon pääsyn yleisiin pilvipalveluihin
  • Lyhyt lämpenemisaika auttaa pienentämään energiankulutusta ja parantaa tuottavuutta
  • Valinnainen OCR tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden konvertoida skannattuja asiakirjoja editoitaviksi MS Office tiedostoiksi (pptx, xlsx, docs) ja hakukelpoiset PDF:t

Yhteenveto

A3-mustavalkomonitoimilaite MX-M2630 tarjoaa valikoiman lisävarusteita ja päivityksiä, jotka auttavat mukautumaan tuleviin tarpeisiin. Se optimoi tuottavuuden ja on ihanteellinen kaikille kiireisille työryhmille, jotka tarvitsevat korkeaa suorituskykyä, korkealaatuista tulostusta ja monipuolisuutta.

Vakiona tulevan Turvatulostustoiminnon avulla käyttäjät voivat lähettää ja säilyttää asiakirjoja päämonitoimilaitteella, joka toimii palvelimena ja mahdollistaa tulostustöiden turvallisen vapauttaminen jopa viideltä verkkoon kytketyltä tulostimelta.*1 Valinnaiset työnkulkua parantavat ominaisuudet käsittävät yksinkertaisen kirjautumisen pilvipalveluihin, mobiililaitteen yhdistämisen WiFin tai NFC-yhteyden kautta, USB-tulostuksen MS Office -tiedostoille, OCR:n hakukelpoisten PDF-tiedostojen skannaukseen sekä Scan to Office -toiminnon.

Käännettävä 7-tuuman LCD-värikosketusnäyttö tarjoaa mahdollisuuden vetää ja pudottaa usein käytettyjä kuvakkeita näytöllä ja räätälöidä näin sopiva aloitusnäyttö sekä kätevä pikakäyttöopas samaan aloitusnäyttöön. Jokapäiväiset toiminnot ovat yksinkertaisia ja intuitiivisia; vain kosketus, napautus, nipistä ja levitä tai pyyhkäise käyttääksesi kaikkia ominaisuuksia, toimintoja ja asetuksia, kuten edistyksellistä esikatselutoimintoa.

Tulostuksen ja kopioinnin 26 sivua minuutissa nopeus (mustavalkoisena), sisäänrakennettu 100 sivun kääntävä syöttölaite ja 80 kuvan minuuttinopeudella toimiva skannausnopeus tehostavat tehokkuutta ja tuottavuutta. Rasteriprosessori säätelee aina korkeaa kuvanlaatua 600 x 600 dpi:n resoluutiolla ensimmäisestä sivusta viimeiseen sivuun asti. Maksimipaperikapasiteetti on 6300 sivua ja MXM2630 tukee monenlaisia tulostusmateriaaleja (aina A3W ja 300 gsm asti), joten tämä monitoimilaite pystyy käsittelemään vaihtelevia tulostustarpeita helposti. Erilaiset viimeistelyvaihtoehdot, kuten vihkonidonta, manuaalinen ja niititön nidonta lisäävät monipuolisia käyttömahdollisuuksia.

MX-M2630 käyttää Sharpin viimeisintä energiaa säästävää tekniikkaa. Nopea lämpenemisaika ja matala virrankulutus pyrkivät säästämään rahaa ja tukevat ympäristötavoitteita.

*1 - Vaatii MX-HD16:nm, jos MX-M2630 on asetettu ensisijaiseksi laitteeksi.

Lataukset

Määrittelyt