Ota yhteyttä

MX-4071

  • Tulostus/värikopiokone/väriskannaus/arkistointi/faksi
  • 40 mustavalkoista ja värisivua minuutissa
  • Paperikapasiteetti: Vakio 650, maksimi 6300 arkkia
  • Muokattava, kallistettava 10,1” LCD-värikosketusnäyttö ja yksinkertainen käyttöliittymä mahdollistavat intuitiivisen monitoimilaitteen käytön
  • Turvatulostus-toiminnot antavat käyttäjälle mahdollisuuden lähettää ja arkistoida asiakirjat päämonitoimilaitteelle ja tulostaa ne miltä tahansa verkon monitoimilaitteelta
  • Yksinkertaisella kirjautumisella käyttäjä pääsee julkisten pilvipalveluiden arkistoihin
  • Lyhyempi lämpenemisaika takaa sen, että laite on aina välittömästi valmis käytettäväksi
  • OCR:n avulla käyttäjät voivat muuntaa skannatut asiakirjat muokattaviksi MS Office tiedostoiksi (pptx, xlsx, docx) sekä hakukelpoiseksi PDF:ksi

Yhteenveto

MX-4071 A3-värimonitoimilate on parannettu ratkaisukeskeinen monitoimilaite, joka optimoi työryhmien tuottavuuden milloin ja missä tahansa. Yksinkertainen kirjautuminen pilvipalveluihin, liittyminen mobiililaitteisiin Wifin kautta, NFC- ja QR-koodit, MS Office –tiedostojen suoratulostus USB-tikulta sekä OCR hakukelpoisten PDF:ien luomiseen sekä skannaus Officeen tarjoavat joustavat työnkulut. Tuettu toissijainen LAN (lisävaruste) tarjoaa samanaikaisen tuen kahdelle verkkoyhteydelle, jopa langallisen ja langattoman yhteyden yhdistelmälle. Vakiona olevat Turvatulostus-toiminnot tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden lähettää ja tallentaa asiakirjoja päämonitoimilaitteelle, joka hoitaa palvelimen virkaa vapauttaen tulostustyöt turvallisesti jopa viideltä verkkoon liitetyltä laitteelta.

Edistyneiden teknisten toimintojen joukossa liiketunnistin havaitsee lähestyvän käyttäjän ja käynnistää monitoimilaitteen lepotilasta, jolloin se on välittömästi valmis työskentelyyn. Kallistettavalla 10,1”-LCD-värikosketusnäytöllä voit vetää ja pudottaa eniten käytetyt kuvakkeet ja muokata niiden järjestyksen aloitussivulle. Jokapäiväiset toiminnot ovat helppoja ja intuitiivisia; vain kosketus, näpäytys, venytys, loitonnus tai pyyhkäisyliike ja pääset käsiksi kaikkiin ominaisuuksiin, toimintoihin ja asetuksiin, kuten kehittyneeseen esikatselutoimintoon.

Tulostus ja kopiointinopeus on 40 sivua minuutissa mustavalkoisena ja värillisenä. Sisäänrakennettu 150 arkin kääntävä syöttölaite ja 220 kuvaa minuutissa lukeva skanneri auttavat lisäämään tehokkuutta ja tuottavuutta. Syöttölaitteen LED-valo muistuttaa käyttäjää poistamaan alkuperäiset paperit syöttölaitteesta, mikä parantaa asiakirjojen tietoturvaa. Paperikapasiteetin maksimimäärä on 6300 arkkia ja jopa SRA3 ja 300 gramman arkkitulostus on helppoa. Monipuoliset viimeistelyvaihtoehdot, kuten satulasidonta, manuaalinen ja niititön nidonta tuovat lisää käyttömahdollisuuksia. Korkea tulostusresoluutio 1200 x 1200 dpi, automaattinen prosessinohjaus ja kehitysaineen virkistysjärjestelmä varmistavat jatkuvan korkeatasoisen kuvanlaadun.

Monet tärkeät tietoturvaominaisuudet, kuten pääsynvalvonta, tiedon kryptaus, S/MIME, itsensä korjaava käyttöjärjestelmä, SSL-sertifioitu validointi sekä ohjelman suoritus valkoiselta listalta pitävät tiedot ja verkon turvallisina.

Sharpin MX-4071 käyttää Sharpin uusinta energiaa säästävää tekniikkaa. Nopea lämpenemisaika, matala virrankulutus ja matalat TEC-arvot tähtäävät kaikki rahansäästöön ja tukevat ympäristötavoitteita. Lisäksi automaattinen väripatruunan vapautin varmistaa sen, että värisäiliö vapautuu vaihdettavaksi vasta silloin, kun se on käytetty loppuun.

Lataukset

Määrittelyt