Ota yhteyttä

PN-40TC1

  • BIG PAD neuvottelutiloihin ja vähittäiskaupan interaktiivisiksi infonäytöiksi
  • 40" (100,33 cm) 1920 x 1080 pikseliä
  • Nopea ja herkkä PCAP-kapasitiivinen 10-pisteen monikosketusnäyttö jopa neljälle samanaikaiselle käyttäjälle
  • Mini OPS Slot joustaviin lisälaitelaajennuksiin
  • SHARP Pen Software –ohjelma intuitiiviseen kirjoittamiseen, piirtämiseen ja muistiinpanoihin
  • SHARP Touch Viewing Software –ohjelma työryhmien tietojen järjestelyyn
  • SHARP Display Connect – liitäntä viimeisimpään langattomaan BYOD-kytkentään

Yhteenveto

PN-40TC1 on ensimmäinen BIG PAD –näyttöjen alan johtava interaktiivinen malli, joka täyttää neuvottelutilojen kasvavat vaatimukset 2-6 ihmiselle. Herkkä, helppokäyttöinen PCAP-näyttö ja nopea käynnistyminen ovat keskeisimmät vahvuudet PN-40TC1-mallin kokouskonseptissa. Mini OPS slot –lisävaruste tarjoaa selkeän ja yksinkertaisen liittymisen lisälaitteelle, jota kautta BYOD-yhteistyö onnistuu mobiilaitteiden kanssa. PN-40TC1 nostaa keskikokoisten interaktiivisten näyttöjen vaatimustason kokonaan uusiin ulottuvuuksiin ja tarjoaa vastineen nopeasti muuttuvaan toimistoympäristöön ja lisääntyviin epävirallisiin kokouksiin, siinä missä myös uusia vaihtoehtoja interaktiivisiin opastenäyttöihin.

Sharpin yllättävällä tavalla erilaisessa 40” BIG PAD –näytössä on erityisen nopea, herkkä ja intuitiivinen PCAP-kapasitiivinen 10-pisteen monikosketus, joka tarjoaa optimoidun suorituksen niin suuriin neuvotteluhuoneisiin kuin interaktiivisiin vähittäiskaupan infonäyttöihin. Sharpin sovellusohjelmat, kuten PEN Software tehostavat ryhmän viestintää ja haastavat luovaan ilmaisuun.

Videoneuvotteluihin osallistujat voivat helposti asentaa web-kameran näytön yläosassa oleviin valmiisiin kiinnitysreikiin. Vastaavasti näyttö on nopea asentaa paikalleen ja jalustan ansiosta se voidaan asentaa helposti vaakatasoon tilanteen mukaan.

Mukana tuleva SHARP Touch Viewing Software –ohjelma tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän ja tiedostojärjestelmän tiedon keräämiseen ja järjestelyyn erilaisista yhteistyöprojekteista. Touch Viewing Software sopii täydellisesti neuvotteluihin ja monenlaisten tiedostojen käsittelyyn.

PN-40TC1 on Sharpin tuorein BIG PAD-näyttö ja tuo varmasti lisää dynamiikkaa yritysten kokouksiin.

Videos

Lataukset

Määrittelyt