Ota yhteyttä

Cloud Portal Office

Tervetuloa tutustumaan Cloud Portal Officeen, palkittuun pilvipohjaiseen asiakirjojen hallintajärjestelmään, joka sopii pienten ja keskisuurten yritysten käyttöön.

Cloud Portal Office on kohtuuhintainen, skaalautuva ja helppokäyttöinen. Ohjelman ominaisuudet on suunniteltu lisäämään tuottavuutta. Voit työskennellä kaikkien liiketoiminnan asiakirjojen kanssa turvallisesti ja tehokkaasti.

Optimised workflow

Cloud Portal Office on monipuolinen tiedonsiirtopiste, joka on täysin integroitu suosittuun Optimized Workflow -ohjelmistoomme, joten voit nauttia luokkansa parhaasta toimistotuottavuudesta.

Tarvitset vain CPO:n lisenssin sekä minkä tahansa internettiin yhdistettävän laitteen, kuten tietokoneen, kannettavan tietokoneen, tabletin, älypuhelimen tai Sharp monitoimilaitteen. Tämän jälkeen voit työskennellä paikan päällä tai etänä, yhteistyössä toisen henkilön tai ryhmän kanssa. Kaikki on mahdollista. Voit jopa käyttää Cloud Portal Office -ohjelmaa yhdessä interaktiivisten BIG PAD -näyttöjen kanssa, jotka sopivat erinomaisesti kokous- ja konferenssitiloihin.

Lisää hallintaa

Cloud Portal Office korvaa hajanaiset, sirpaleiset asiakirjaympäristöt täysin indeksoidulla, keskitetyllä tietovarastolla, joten työntekijöiltä kuluu vähemmän aikaa tietojen etsimiseen ja aikaa riittää itse työntekoon. 

Kun lataat tiedostoja ja asiakirjoja, voit säilyttää tarkat indeksointitiedot, kuvaavia metatietoja ja käyttää Sharpin tekstin hakuominaisuutta aina, kun tarvitset hakemiasi tietoja.

Cloud Portal Office auttaa hallitsemaan myös toimintakustannuksia. Enemmän sähköisiä asiakirjoja ja vähemmän paperia; se tarkoittaa vähemmän arkistokaappeja ja fyysisen säilytyksen alhaisempia kustannuksia. 

Parempi tehokkuus

Skannaamalla laskut ja muut paperiset asiakirjat Cloud Portal Office –ohjelmaan, voit tehostaa manuaalista asiakirjojen käsittelyä. Virheelliset manuaaliset prosessit korvataan sähköisillä työnkuluilla, mikä parantaa tarkkuutta ja tehokkuutta.

Missä ja milloin tahansa* pääsy liiketoiminnan kriittisiin tietoihin tarjoaa paremman päätöksenteon. Tämä puolestaan voi nopeuttaa kasvua ja kykyä reagoida nopeammin asiakkaiden kyselyihin tai uusiin mahdollisuuksiin.

Cloud Portal Office on saatavilla software-as-a-service -ohjelmistopalveluna, jolloin pääomasijoituksia ei tarvita eikä palvelimia tai uusia laitteita tarvitse hankkia. Riippumatta siitä, onko kyseessä yksittäisen työryhmän tai koko yrityksen pilvipalvelu, sinun tarvitsee ostaa vain kulloinkin tarvittava määrä lisenssejä.

* nettiyhteys vaaditaan

Älykkäämpi yhteistyö

Cloud Portal Officen yhteistyö- ja ilmoitusominaisuudet auttavat kaikkia työryhmissäsi toimimaan yhdessä tehokkaasti ja paremmin. Jos haluat jakaa sisältöä muiden kanssa, voit antaa jokaiselle henkilölle tai ryhmälle käyttöoikeudet vain lukemiseen, muokkaamiseen tai jakamiseen – joten pysyt itse ohjaimissa. Lisäksi käyttäjät näkevät aina uusimmat tiedostoversiot, vaikka yhteyttä vaihdettaisiin kannettavan tietokoneen, kotitietokoneen tai mobiililaitteiden välillä.

Jos haluat jakaa tiedostoja ihmisille, joilla ei ole Cloud Portal Office -käyttöliittymää, voit käyttää Lähetä Linkki -toimintoa - Cloud Portal Office -sivustolta tai mobiililaitteeltasi.

Liikkuvat työntekijät

Käytämme nykyään yleensä tabletteja ja älypuhelimia, vaikka meillä olisikin käytössä kannettavia tietokoneita. Me Sharpilla uskomme kaikkien laitteiden liitettävyyteen pilvipohjaiseen asiakirjahallinta- ja yhteistyöjärjestelmäämme edistämään liikkuvien työntekijöiden tehokkuutta.

Vakiomuotoinen ohjelma antaa kaikille liikkuville työntekijöille tutun käyttöliittymän ja –kokemuksen riippumatta käytössä olevasta laitteesta. Voit myös luoda tilapäisiä asiakastilejä, jotka avaavat Cloud Portal Office -palvelun laajemmalle yleisölle.

Ollessasi kotona tai tien päällä voit käyttää tiedostoja puhelimellasi tai tablet-laitteellasi, ladata, jakaa, hallita ja tulostaa. Voit jopa luoda uusia kansioita, jakaa tiedostoja ja saada ilmoituksia.

Hallitse. Jaa. Yhdistä.

Cloud Portal Office on monitasoinen, paikasta riippumaton asiakirjahallinta- ja yhteistyöympäristö, joka avaa uusia kasvumahdollisuuksia, lisää tehokkuutta ja säästää kustannuksia.

Riippumatta siitä, miten haluat työskennellä, asiakirjat ovat aina ajantasaisia ja helposti saatavilla.

PC:t ja Macit

Heti kun lataat Cloud Portal Office -kotisivun, olet pilvipalvelun ytimessä. Alueita voidaan laajentaa tai supistaa erilaisten kriteereiden, kuten asiakirjojen ja kansioiden pääsyn, kollegoidesi tallentamien tiedostojen, jaettujen tiedostojen tai indeksointia vaativien tiedostojen perusteella.

Älypuhelimet ja tabletit

Jokainen, jolla on CPO:n voimassa oleva tilaus ja lisenssi, voi käyttää omaa Android- tai Apple iOS -laitettaan Cloud Portal Office -palvelun käyttämiseen. Yksinkertainen käyttöliittymä antaa kaikille saman, sujuvan käyttökokemuksen.

Interaktiiviset näytöt

Sharpin BIG PAD -näytöllä voit näyttää esityksiä ja muita asiakirjoja kokoushuoneessa. Valitse vain tiedosto, vedä se BIG PADiin ja avaa asiakirja. Koko ruudun sisältö voidaan tallentaa PDF:ksi; käsiohjelmat luodaan muutamassa sekunnissa.

Monitoimilaitteet

Jos haluat tulostaa asiakirjoja Cloud Portal Office -ohjelmasta, siirry Sharp MFP * -palveluun *, kirjaudu sisään, navigoi pilveen ja aloita tulostus. Useat kopiot, kaksipuolinen tulostus, kokoaminen, nidonta, rei'itys ja muut viimeistelyvaihtoehdot ovat käytettävissäsi. Skannaus pilveen on yhtä helppoa.

* Monitoimilaitteessa on oltava Sharpin OSA 4.0 tai uudempi
 

 

Kuinka hankit lisenssin Cloud Portal Officeen

Jos sinulla on jo Sharpin monitoimilaite* tai interaktiivinen BIG PAD -näyttö, mieti kuinka monta käyttöoikeutta tarvitset ja ota yhteyttä paikalliseen Sharp-jälleenmyyjään.

Yhteyden muodostamiseen kuluu vain pieni hetki, jonka jälkeen voit hallita kaikkea itse. Voit määrittää tai peruuttaa käyttöoikeuksia, ostaa lisenssejä verkossa, lisätä alkuperäistä 50 Gt:n tallennustilaa - kaikki on käytettävissä aina halutessasi, samalta turvalliselta verkkosivustolta. Lisäksi voit seurata kaikkia toimintoja suojatulla kirjausketjulla.

Mikäli lisenssejä ei peruuteta, ne uusitaan automaattisesti kuukausittain, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia uusimisesta. Lisäksi Sharp-jälleenmyyjäsi tekee elämästä yksinkertaista sisällyttämällä kaiken yhteen kuukausilaskuun.

Uusi Sharp-käyttäjä? Ei ongelmaa. Ota yhteyttä paikalliseen Sharp-jälleenmyyjään jo tänään ja selvitetään yhdessä, kuinka saat kaiken irti Cloud Portal Officesta monitoimilaitteidemme ja interaktiivisten näyttöjen avulla.

* Monitoimilaitteessa on oltava Sharpin OSA 4.0 tai uudempi

UKK

Kysymyksiisi vastataan

Kuka hyötyy Cloud Portal Officesta?
Cloud Portal Office on ihanteellinen kaikille, jotka haluavat tallentaa, jakaa ja hakea tietoja ja se sopii kaiken kokoisille organisaatioille, jotka haluavat rakentaa parempaa ryhmätyötä ja tiiviimpää yhteistyötä.

Voiko se todella kilpailla maksuttomille palveluille, kuten Dropboxille?
Yksinkertaiset pilvipalvelut sopivat hyvin ei-luottamuksellisten tiedostojen ja valokuvien tallentamiseen. Cloud Portal Office on kuitenkin turvallinen, lisenssiperusteinen, moniportainen yhteistyöratkaisu, joka on suunniteltu vakavaan yrityskäyttöön.

Kuinka turvallinen se on?
Cloud Portal Office käyttää edistyneen salauksen ja henkilökohtaisten käyttöoikeuksien yhdistelmää (jonka IT-pääkäyttäjä voi peruuttaa välittömästi) ja yksinomaan eurooppalaisia palvelimia tietojen suojaamiseksi luvattomalta käytöltä.

 

Onko Cloud Portal Officea helppo käyttää ja asentaa?
Jos sinulla on Sharp monitoimilaite* tai Sharpin interaktiivinen BIG PAD -näyttö, voit aloittaa CPO:n käytön heti. Ota yhteyttä paikalliseen Sharp-jälleenmyyjääsi ostaaksesi lisenssejä. Jokainen käyttäjä, jonka pääkäyttäjä hyväksyy, hyötyy yhden kirjautumisen periaatteesta mistä tahansa tuetuista alustoista, mukaan lukien mobiililaitteet.

* Monitoimilaitteessa on oltava Sharpin OSA 4.0 tai uudempi

Mitä tukea on saatavilla?
Cloud Portal Office on niin intuitiivinen käyttää, ettet luultavasti tarvitse ylimääräistä teknistä tukea. Mutta jollet löydä kaikkea tarvitsemaasi käyttöoppaasta ja järjestelmävalvojan oppaasta, paikallinen Sharp-jälleenmyyjä auttaa mielellään. 

Downloads

Case Study

CPO-esite

Animation