Ota yhteyttä

Optimoidut hallitut palvelut

 • Optimoidut hallitut palvelut

  Nykyisessä liike-elämässä on vaikea pysyä kilpailukykyisenä. Asiakkaat, yritysjohto ja työntekijät haluavat enemmän – vähemmästä.

  Optimoiduilla hallituilla palveluilla voimme tunnistaa ja auttaa uusien laitteiden käyttöön siirtymistä. Toimintatavat ja prosessit auttavat työntekijöitäsi sitoutumaan paremmin tietoon ja kasvattamaan tuottavuutta. Ratkaisu säästää yritysjohdon rajoja ja asiakkaasi nauttivat paremmista kokemuksista.

  Optimoidut, hallitut palvelut sekä kehittävät tietojesi käytettävyyttä  ja visualisointia, mutta myös tapaa, jolla käytät ja käsittelet tietoa uudenaikaisten, digitaalisten työnkulkujen ja tehokkaamman yhteistyön avulla.

  Palvelut vaihtelevat tarkasti määritellyistä liiketoiminnoista  aina koko organisaationlaajuisiksi palveluiksi,  ja ne ovat omiin tarpeisiisi mukautettavissa. Viisivaiheinen prosessi: käyttöönotosta jatkuvaan optimointiin. Tämä toimii strategisena raamina jokaiselle käyttäjälle, ja on suunniteltu lisäämään aitoa yhteistyötä, joustavuutta ja mukautettavuutta. Tuloksena sitoutuminen voi alkaa missä vaiheessa tahansa, ja osaava tiimimme voi hallita matkaasi kohti tehokkaampaa ja tuottavampaa työntekoa.

  Palvelun takana on valikoima Optimoituja ohjelmistoratkaisuja, ammattilaispalveluja, työkaluja, hallintoa, raportointia ja palkittuja laitteistotuotteita.

 • Optimoitu ja hallittu tulostaminen

  Optimoidut asiakirjapalvelut yhdistävät hallitun tulostamisen, tuotannon ja hallitut sisältöpalvelut. Turvallisia, määriteltäviä ja vertikaalisia ohjelmistopalveluita tarjoamalla voimme tuottaa asiakkaan työpaikalle välitöntä ja jatkuvaa kilpailuetua.

  Voimme auttaa sinua vähentämään tulostuskustannuksia, ottamaan käyttöön turvallisen ja jäljitettävän mobiilitulostuksen tai automatisoimaan työnkulut. Meillä on työkalut, joiden avulla yhteistyönne sujuu tehokkaammin, tieto voidaan jakaa turvallisemmin ja päätöksiä voidaan tehdä nopeammin. Tai jos haluat maksimoida  liikkuvan työvoimasi potentiaalin, voimme auttaa myös siinä.

  Konsulttimme tutustuvat huolellisesti tarpeisiisi ja prioriteetteihisi, jotta he voivat suositella investointeja työpaikkasi tulostusprosessien virtaviivaistamiseksi. Hankkimalla Sharpin teknologiaa ja mukautuvan ohjelmistoympäristön voit varmistaa, että työntekijöillänne on oikeat tiedot työnsä tekemiseen aina tarvittaessa.

  Teknologiamme ja palvelumme ovat modulaarisia ja integroituja, mikä tarkoittaa, että niitä voidaan ottaa käyttöön ajan mittaan missä tahansa budjettiisi sopivassa järjestyksessä.

 • Managed Print Services

  Useimmilla yrityksillä ei ole aikaa, resursseja tai asiantuntemusta tulostimien tehokkaaseen hallintaan. Ilman keskitettyä tulostamisen ohjausta tarpeettoman hallinnoinnin ja tarvikkeiden ym. kustannukset voivat vähitellen huomaamatta kasvaa samalla, kun yrityksen suorituskyky laskee.

  Sharpin tulostimet ja monitoimilaitteet ovat aina olleet erittäin suorituskykyisiä ja luotettavia. Sharpin Managed Print Services (MPS) -ratkaisun avulla voitte vähentää tulostuskustannuksianne välittömästi jopa 30 prosenttia* . Voit saada lisäsäästöjä yhdistämällä laitteisiinne tekniikkaa ja palveluja Sharpin laajasta valikoimasta.

  Riippumatta siitä, onko teillä yksi tai useampi laite, Sharpin Managed Print Services -ratkaisu (MPS) tekee laitteiston hallinnasta helpompaa ja turvallisempaa. Konsulttimme auttavat arvioimaan ja parantamaan tulostus- ja skannausratkaisuanne sekä kehittämään menettelytavat, joilla vähennetään jätettä ja hallitaan tulosteiden määrää samalla parantaen käyttäjäkokemusta.

  *Lähde; Gartner 2013 “Active Print Management Initiatives Can Cut Your Office Print Costs by 10% to 30%"