Ota yhteyttä

Sharpin suorituskykyisen MX-M905EU-monitoimilaitteen avaintoiminnot

Sharp MX-M905EU on helppokäyttöinen monitoimilaite, joka tulostaa jopa 90 sivua minuutissa. Alla kuvataan tärkeimmät toiminnot.

Sharp MX-M905EU on viimeisin lisäys mustavalkotulostukseen tarkoitettujen nopeiden monitoimilaitteiden valikoimaamme, suuria tulostusvolyymejä varten, missä suuri luotettavuus ja helppokäyttöisyys ratkaisevat.

90 sivua minuutissa tulostusnopeuden lisäksi laitteessa on monia paperikasetti- ja viimeistelyvaihtoehtoja, ja intuitiivisen käsittelyn ansiosta sitä voivat käyttää monenlaiset käyttäjät.

Mitä avaintoimintoja tarkkaan ottaen Sharp MX-M905EU sisältää? Alla käymme läpi nämä hieman tarkemmin.

Sharp MX-M905EU: ei tulostusosastoa

Kun käytössä on monia suurille volyymeille tarkoitettuja suuria tulostimia, vaaditaan usein omistautunut tulostusosasto ja koulutettuja käyttäjiä. Saadaksemme kaikki tulostustekniikan edut kärsimättä haitoista, vaaditaan jotain erilaista, mistä syystä Sharp on kehittänyt MX-M905EU:n. Tämä on kevyeen tuotantoon tarkoitettu monitoimilaite, joka on rakennettu sopimaan kaikenlaisille käyttäjille.

Sharp MX-M905EU: Korkein tulostuslaatu

Tämä vankka monitoimilaite suurille volyymeille tuottaa tasaisen ja korkean tulostuslaadun sekä A4- että A3-formaatissa jopa 1200 x 1200 dpi:n tarkkuudessa. Jopa 90 s/min tulostusnopeus A4-koossa ja 47 s/min A3-koossa takaa, että myös hyvin suuret tulostustyöt valmistuvat ajoissa.

Erikoistekniikan ansiosta valmistuu lisäksi liiketoimintagrafiikka tasaisella, korkealla terävyydellä monimutkaisuudesta riippumatta.

Sharp MX-M905EU: Helppo käyttö 

Sharpin MX-M905EU-monitoimilaite on rakennettu helppoa käyttöä ajatellen, intuitiivisesta käyttöpaneelista helppokäyttöisiin ja edistyneisiin tulostusasetuksiin. Käyttäjäalusta on niin yksinkertainen, että kollegat ja vierailijat pystyvät todella tulostamaan, skannaamaan, kopioimaan ja faksaamaan ilman aikaisempaa koulutusta.

Monitoimilaitetta käsitellään 10,1" kokoisen kosketusnäytön kautta, jota voidaan kääntää sopivaan asentoon ja joka tekee töiden näyttämisen ja muokkaamisen helpoksi ennen tulostusta. Käyttöpaneeli on täysin muokattavissa, joten käyttäjät voivat luoda oman aloitusnäytön ainutlaatuisilla taustoilla ja oikoteillä usein käyttämiinsä toimintoihin. Liitettävä näppäimistö mahdollistaa nopean tiedonsyötön ja optimaalisen joustavuuden.

Joustavuuden lisäämiseksi entisestään monitoimilaitteessa on USB-portti, jolloin ulkoiseen USB-muistiin voidaan skannata ja sieltä voidaan tulostaa ilman tietokonetta. MX-M905EU tukee tavallisten tiedostoformaattien tulostusta, kuten Microsoft Office -tiedostoja, PDF-tiedostoja ja erilaisia kuvaformaatteja.

Sharp MX-M905EU: Turvallisuus 

Sharp suhtautuu turvallisuuteen vakavasti ja suojaa verkkoasi ja tietojasi alan johtavien tietoturvatoimintojen avulla. Tämä sisältää neljä syväluotaavaa turvallisuustasoa ja turvallisen käyttäjätunnistuksen. Vakiona tulevien TSL/SSL-, IPsec- ja verkkoprotokollasuodatuksen lisäksi turvallisuutta voidaan helposti parantaa entisestään järjestelmänvalvojan salasanasuojauksella, salatulla tallennuksella ja turvallisella tietojen poistamisella. MX-M905EU tukee myös turvallista tulostusta, mikä tarkoittaa, ettei mitään tulosteta ennen kuin olet valmis noutamaan tulostustyön, ja vasta kun olet antanut salasanasi monitoimilaitteelle.

Sharp MX-M905EU: Pilvi- ja mobiiliratkaisut  

Sharp MX-M905EU on kehitetty toimiston vaativiin joustavuus- ja liikkuvuustarpeisiin. Siksi skannaus ja tulostus julkisista pilvipalveluista on tehty helpoksi ja mukavaksi kertakirjautumisen avulla. Käyttäjä voi lisäksi käyttää Sharpdesk Mobilea, mobiilia tulostus- ja skannausratkaisuamme, liittääkseen MX‑M905EU-monitoimilaitteen yrityksen langattomaan verkkoon iOS-, Android- tai Windows-mobiililaitteen kautta.

Käyttäjä voi tämän jälkeen joustavasti tulostaa sähköpostin, liitteet ja nettisivut monitoimilaitteen tukemalta mobiililaitteelta, sekä skannata, lähettää sähköpostia, faksata ja tallentaa tiedostoja monitoimilaitteelta mobiililaitteelle.

Jos haluat lisätietoa, kuinka Sharp MX-M905EU voi auttaa sinua parantamaan toimistoympäristöäsi, ota yhteyttä meihin saadaksesi esittelyn.

Ota yhteyttä

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social