Ota yhteyttä

Infonäyttöjen neljä etua painettuihin mainoskyltteihin verrattuna

Infonäytöt ovat kovaa vauhtia korvaamassa perinteiset painetut mainoskyltit. Sharp Visual Solutionsin tuotepäällikkö Chris Parker luettelee neljä syytä siihen, miksi infonäytöt voivat tehostaa toimintaasi.

Infonäyttöjä on helpompi käyttää

Tehokkaiden painettujen mainoskylttien tuotantoa varten tarvitaan tavallisesti graafinen suunnittelija ja pitkä läpivientiaika. Infonäyttöjen sisällön tuottamista varten on kuitenkin saatavana monia helppokäyttöisiä ohjelmia ja valmiita pohjia, joiden avulla sisällön suunnittelu on helppoa ja nopeaa. Sisältöä on lisäksi helppo muokata ja päivittää.

Infonäytöt ovat helpompia päivittää 

Käyttämällä digitaalista näyttöä perinteisten mainoskylttien sijasta yritys voi reagoida nopeammin palautteeseen ja kyselyihin. Myymälät, hotellit ja ravintolat voivat muuttaa tarjouksiaan, tarjontaansa ja hintojaan niin usein kuin haluavat, ja toimistot voivat päivittää vastaanotossa näytettävät tiedot ajankohtaisilla tapahtumilla. Päivitykset ja muutokset tehdään kannettavaa tietokonetta, tablettia tai jopa älypuhelinta käyttäen.

Infonäytöt kiinnittävät tehokkaammin ohikulkijoiden huomion

Perinteisen mainoskyltin ehkä suurin haittapuoli on sen muuttumattomuus. Mainoskyltti näyttää koko ajan saman sisällön ja menettää nopeasti vaikutuksensa. Tämä ei koske infonäyttöä, joka voi esimerkiksi näyttää videoita ja päivityksiä sosiaalisista medioista. Kosketusnäytöllä varustettuna se voi olla jopa interaktiivinen.

Edistää tavaramerkin tunnistamista

Digitaalinen näyttö tarjoaa paljon enemmän interaktiivisuutta asiakkaiden kanssa myymäläympäristössä ja edistää siten sekä asiakkaiden sitoutumista että tavaramerkin tunnistamista. Toimistotiloissa tai muussa yritysympäristössä näyttöä voidaan käyttää sisäiseen tiedottamiseen ja uutisten ja henkilöstötiedotusten välittämiseen työntekijöille.

Jos haluat lisätietoa, tutustu Sharpin ammattimaisten infonäyttöjen valikoimaan tai ota yhteyttä meihin esittelyn järjestämiseksi.

 

Ota yhteyttä

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social