Ota yhteyttä

Työnurkkausten rakentaminen Sharpin BIG PAD PN-40TC1 -näyttöjä käyttäen

Sharpin BIG PAD PN-40TC1 on tarkoitettu 2–6 hengen kokoustiloihin ja se on uusi tapa rakentaa toimistoon "yhteistyönurkkauksia".

Toimistoissa ympäri maailmaa pidetään päivittäin miljoonia kokouksia. Suurimpaan osaan niistä osallistuu vain muutamia henkilöitä, ja kokouksen pitämiseen tarvittavat työkalut ovat melko perustasoa.

Näissä kokouksissa ei tarvita jättikokoista näyttöä tai valtavaa määrää laitteita, sillä osallistujien täytyy vain pystyä vaihtamaan tietoa nopeasti. Siksi olemme kehittäneet 40‑tuumaisen interaktiivisen BIG PAD -näytön henkilöille, jotka haluavat vaihtaa ideoita, pitää videoneuvotteluja ja työskennellä yhdessä työtehtävien parissa.

Monet yritykset ovat alkaneet perustaa epävirallisia kohtaamispaikkoja, joihin henkilöstö voi kerääntyä keskustelemaan, vaihtamaan ideoita ja työskentelemään projektien parissa. Tällaiset pienet "työnurkkaukset" ovat yleensä kahdesta kuuteen henkilölle tarkoitettuja pieniä kohtaamispaikkoja. Niissä on äänentoisto- ja kuvannäyttöjärjestelmät, jotka helpottavat ideoiden vaihtamista ja neuvottelupuheluja muualla olevien ryhmän jäsenten kanssa.

Sharpin BIG PAD PN-40TC1 on kehitetty erityisesti työnurkkauksia varten. Tässä kompaktissa interaktiivisessa näytössä on lukuisia toimintoja, jotka tekevät siitä helppokäyttöisen ja kustannustehokkaan.

Seuraavassa esittelemme Sharpin BIG PAD PN-40TC1 -mallin tärkeimmät toiminnot ja sen, miten se voi tehdä yhteistyöstä toimistossasi tehokkaampaa ja hedelmällisempää.

Sharp BIG PAD PN-40TC1: näytön koko 

Sharpin BIG PAD -sarja on kuuluisa suurista interaktiivisista kosketusnäytöistä. BIG PAD PN‑40TC1 on kuitenkin sarjan pienin ja kompaktein interaktiivinen näyttömme. Se on 40-tuumainen laajakuvanäyttö, jossa käytetään TFT-LCD-tekniikkaa ja jonka resoluutio on 1920 x 1080 pikseliä. Sen aktiivinen näyttöpinta-ala on 878,1 x 485,3 mm, joten se sopii ihanteellisesti pieniin kohtaamispaikkoihin. Kokonaispaino on 17,5 kg, joten se on helppo asentaa seinälle.

Sharp BIG PAD PN-40TC1: Pen-on-Paper-tekniikka 

Vaikka PN-40TC1 on pienempi kuin muut BIG PAD -näytöt, sekin on varustettu Sharpin Pen-On-Paper-tekniikalla. Tämä tekniikka mahdollistaa käyttäjäkokemuksen, josta Sharp on ylpeä. BIG PAD on tehokas työkalu. Sen täytyy kuitenkin olla myös houkutteleva käyttää, joten käyttäjän on pystyttävä käyttämään tekniikkaa mukavasti ja turvallisesti. Edistyneen Pen-on-Paper -merkintäohjelman avulla voit kirjoittaa helposti ja luonnollisesti korkealaatuiseen BIG PAD -näyttöön. Näytön sileä lasipinta esimerkiksi tarjoaa luokkansa parhaan kosketustuntuman sekä 10-pisteisen kapasitiivisen PCAP-tekniikan ansiosta luotettavan ja intuitiivisen interaktiivisuuden.

Sharp BIG PAD PN-40TC1: liitännät 

Työpaikan työnurkkauksissa henkilöstö voi työskennellä joustavasti, joten olemme varustaneet BIG PAD PN-40TC1 -näyttömme mahdollisimman monella eri liitännällä. Näytön taustapuolelle on asennettu analoginen RGB- ja Mini-D-Sub-liitäntä vanhempia tietokoneita varten sekä kaksi HDMI-tuloa (HDCP-, 1080p- ja PC/AV-signaalien kanssa yhteensopivat) ja DisplayPort-tulo (HDCP- ja PC-signaalien kanssa yhteensopiva) uudempia laitteita varten.

Näytössä on myös verkkoliitäntä 10Base-T/100Base-TX:ää varten ja kaksi USB 2.0 -liitäntää, joiden kautta BIG PAD -näyttöön voidaan liittää muita laitteita, sekä kaksi 10 W:n kaiutinta esityksiä ja neuvottelupuheluita varten. Lisäksi siinä on 3,5 mm:n stereominiliitäntä kuulokemikrofonia tai kuulokkeita varten.

Näytössä on myös Mini OPS -laajennuspaikka, jonka avulla voidaan tarvittaessa lisätä muita toimintoja. Mini OPS on uudempi ja pienempi versio Sharpin ja Intelin kehittämästä suositusta Open Pluggable Specification (OPS) -standardista. Asentamalla esimerkiksi langattoman yhteyden kortti voidaan mobiililaitteita, kuten kannettavia tietokoneita tai tabletteja, yhdistää langattomasti tiedon jakamista ja toimintojen käyttämistä varten, jolloin johtoja ei tarvita. 

Sharp BIG PAD PN-40TC1: työskentelyä yhdessä omilla laitteilla 

Useimmissa nykyaikaisissa toimistoissa monet työntekijät käyttävät erilaisia omia laitteita, jotka voidaan yhdistää nopeasti Sharpin BIG PAD PN-40TC1 -näyttöön. Mini OPS -laajennuspaikkaan asennettavan langattoman verkkolaajennuksen avulla voidaan helposti käyttää Sharp Display Connect -sovellusta enintään 50 tabletin, älypuhelimen ja muun yksikön yhdistämiseen BIG PAD -näyttöön ja samanaikaiseen tiedon jakamiseen näiden laitteiden kautta. Tällöin kaikki osallistujat voivat kirjoittaa, vaihtaa tietoa ja työskennellä yhdessä hyvin intuitiivisella tavalla.

Sharp BIG PAD PN-40TC1: Sharpin Pen-ohjelma 

Yhdessä työskenneltäessä ideoita ja tietoa on vaihdettava nopeasti ja sujuvasti. BIG PAD PN-40TC1 hyödyntää hyvin tehokkaasti Sharpin Pen-ohjelmaa, joka on kehitetty erityisesti BIG PAD -näytön ohjainta varten. Näyttöön käsin kirjoitetut merkinnät voidaan muuttaa nopeasti tekstiksi ja tallentaa käsinkirjoituksen tunnistustoimintoa apuna käyttäen. Siten näytön sisällöstä voidaan luoda siistejä ja helppolukuisia kopioita. Dokumentit ja kuvat voidaan tallentaa paikalliselle verkkolevylle tai linkittää pilvipohjaiseen palvelimeen.

Jos olet kiinnostunut joustavasta interaktiivisesta näyttöratkaisusta toimistotilojasi varten ja haluat lisätietoa Sharpin BIG PAD PN-40TC1 -mallista, ota yhteyttä meihin esittelyn järjestämistä varten.

 

Ota yhteyttä

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social