Ota yhteyttä

Asiakirjaratkaisut kaikkiin ympäristöihin

Vuonna 1972 julkistimme ensimmäisen Sharp-valokopiolaitteen, joka oli ensimmäinen askel matkalla, jonka varrella on nähty tasainen joukko laitejulkistuksia:toimistotulostimet, skannerit, monipuoliset monitoimilaitteet (MFP:t) sekä tehokkaat tuotantotulostimet, joita täydentävät asiakirjojen hallinta ja muut ohjelmistoratkaisut.

Liiketoiminnan asiakirjaratkaisut -tuoteperheessämme ovat mukana sekä tilaa säästävät pienen toimiston tulostimet että suorituskykyiset, verkossa toimivat, väriä tulostavat monitoimilaitteet, kuten myös muutamat markkinoiden tehokkaimmat tuotantotulostimet –, joita voit tehostaa optimoitujen ohjelmistoratkaisujen tuotteilla. Ylpeänä esittelemme:

Sharp Pienen toimiston tulostimet

Henkilökohtaiseen käytössä, pienessä toimistossa tai työryhmissä ihanteellisesti sopivat yllättävän tehokkaat pienen toimiston tulostimet tekevät työnsä nopeasti ja hiljaisesti.

Sharp monitoimilaitteet

Suurille toimistoille ja työryhmille meillä on valikoimassamme mustavalkoiset ja väriä tulostavat monitoimilaitteet, joiden avulla tulostus, kopiointi, skannaus ja asiakirjojen hallinta on helppoa ja jotka, tarjoavat laajan valikoiman viimeistelyvaihtoehtoja automaattiseen taittoon, nidontaan ja koostamiseen.

Sharp-tuotantotulostimet

Jos etsimäsi on talon sisäinen, suuren volyymin asiakirjaratkaisu, voimme auttaa myös siinä. Yli 40 vuoden kokemukseen perustuvat jykevät, nopeat, suuren volyymin tuotantotulostimet sisältävät valikoiman ohjauksia, ja ne pystyvät tuottamaan suuren valikoiman täysin viimeisteltyjä asiakirjoja ja vihkoja.

Optimoidut Ohjelmistoratkaisut

Monipuolinen, luotettava laitteisto on vain yksi osa asiakirjaympäristöäsi. Lisäämällä yksi tai useampi osa Optimoidut Ohjelmistoratkaisut -valikoimastamme, voit edelleen vähentää tulostuksen ja kopioinnin kustannuksia, hallita tulostimiasi ja tarvikkeitasi tehokkaammin, sekä parantaa tuottavuutta ja tietoturvaa.

Asiakirjaratkaisu jokaiselle yritykselle

Jokaisella organisaatiolla on erilaisia asiakirjatarpeita. Tästä syystä Sharp jatkaa Asiakirjaratkaisu-mallistonsa laajentamista kaikkiin ympäristöihin, pienistä ja keskisuurista yrityksistä aina suuriin konserneihin ja julkisen sektorin organisaatioihin.

Mitä tarvitsetkaan, mitä organisaatiosi tekeekään, Sharp auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.