Ota yhteyttä

Ammattinäyttöjen edut

Sharp Visual Solutions investoi jatkuvasti teknologiaan hyödyntäen innovaation edut täysimittaisesti ja esittäen digitaalisia kuvia rohkeilla, uusilla tavoilla. Sharpin lajinsa parhaat näyttölaitteet ovat käytettävissä visuaalisissa sovelluksissa kouluissa, kokoushuoneissa, tehtäväkriittisissä ohjauskeskuksissa, vapaa-aika- ja viihdekeskuksissa ja lukuisissa vähittäismyyntipaikoissa ympäri kaupungin.

Suurinfonäyttöjen kysyntä kasvaa jatkuvasti ja merkittävästi, ja vähittäiskauppa edistää tätä kehitystä, koska kuvan tarkkuus ja todentuntuisuus on alalla tärkeää. Sharpin vähittäismyyntiin suunnatut inforatkaisut hyödyntävät älykästä liitettävyyttä ja integroituja ratkaisuja, kuten pilvipohjaista dynaamista sisältöä, jota on helppo hallita ja ylläpitää.

Sharpin videoseinät ovat täydellinen ratkaisu esitettäessä uskomattoman yksityiskohtaisia kuvia suurella näytöllä tekemättä kompromissia terävyydessä tai kuvan koossa. Tämä näyttö tekee takuulla suuren vaikutuksen. Erittäin kirkas ja luotettavasti 24/7 toimiva Sharpin videoseinä löytyy jo useista vähittäiskaupoista, lentokentiltä ja hätäkeskus- ja -hallintalaitoksista.

Vaikka hinta onkin yksinkertaisesti tärkeä ostokriteeri, loppukäyttäjät etsivät yhä enemmän väritarkkuutta, hyvää värien ja kirkkauden yhtenäisyyttä ja parempaa pikselilaatua. Näin ollen korkeamman resoluution kysyntä kulkee käsi kädessä parempien värien kanssa. Sharpin korkealaatuinen näyttövalikoima on kasvanut kattamaan lisäksi 4K UHD -näytöt, jotka täyttävät lupauksen useammista ja paremmista pikseleistä. Erityisesti vähittäismyynnissä tämä voi lisätä kiinnostusta luksustuotteita kohti, parantaa visuaalista kokemusta ja viimeisenä, lisätä asiakastyytyväisyyttä.

Sharp asemoi itsensä näyttöteknologian innovaattoriksi jokapäiväistä käytännön ratkaisua etsiville ollen samalla kumppani uskomattomissa visuaalisissa kokemuksissa sekä tänään että huomenna.

Ammattinäyttöjen ominaisuudet

 • Ammattikäyttönäytöt ja kaupalliset suurikokoiset näytöt

  Luotettavuus

  Sharpin suuret ammattikäyttöön tarkoitetut LCD-näytöt ja kaupalliset suurikokoiset näytöt on suunniteltu toimimaan lähestulkoon missä vain, milloin vain ja kuinka vain. Kestäviksi rakennetut Sharp-LCD-näytöt sopivat erinomaisesti käytettäviksi mihin tahansa vaativaan ympäristöön. Sharpin LCD-näytöissä käytetään uudenaikaista arkkitehtuuria, joka ei tarvitse mekaanista tuuletinta. Ne toimivat hiljaisesti ja erittäin luotettavasti eivätkä ime itseensä juurikaan pölyä. Jokaisessa Sharpin kaupallisessa näytössä on rajoitettu 3 vuoden on-site-takuu, joka kattaa osat, työn ja taustavalon.

  Kuvan laatu

  Jos vaadit poikkeuksellisen hyvää kuvan laatua, useimmissa Sharpin kaupallisissa LCD-näytöissä on täysi 1920 x 1080 (1080p) tai UHD (3840x2160) resoluutio lähes mistä tahansa analogisesta tai digitaalisesta RGB-lähteestä tai HD-videolähteestä. Pienikokoinen teksti ja monimutkaiset grafiikat ovat ällistyttävän teräviä ja selkeitä. Olipa kyseessä digitaalinen infotaulu, komentojenhallinta tai videokonferenssi, PN-sarjan näytöissä on kirkas, huomiota herättävä kuvannustekniikka.

  Muunneltavuus

  Haluatko paremman videoneuvottelukokemuksen? Digitaalisen infotaulun? Suuret näytöt majoitustoimintaan tai stadionille? Löydät kaiken tämän ja paljon enemmän Sharpin kaupallisten LCD-näyttöjen valikoimasta. Ohuina ja kevyinä ne on helppo asentaa, ja PN-sarjassa voit valita myös pysty- tai vaaka-asennuksen omien tarpeittesi mukaisesti. Saatavilla on useita kokoja: 42"-luokka (42-1/16" diagonaalinen) – 90"-luokka (90" diagonaalinen). PN-sarja sopii erinomaisesti useisiin tarpeisiin, kuten videoneuvottelut, infotaulut, CAD-simulaatio, yritykset, hallitus/koulutus, urheiluareenat ja hengelliset tilat. Suurennus (zoom) -näyttötilassa jopa 5 x 5 Sharpin PN-sarjan näyttöä* voidaan yhdistää poikkeuksellisen suureksi ja vaikuttavaksi videoseinäksi.

  *Jotkut asennukset saattavat vaatia 3 osapuolen ohjelmistoja.

 • Muotoilu

  Kapea kehys

  Uusi, kapea kehys ja ohuempi profiili luovat tyylikkään siron muodon, ja harjattu metalli antaa koko kehykselle korkealaatuisen ulkoasun.

  Kevyt rakenne

  LCD-osien ja materiaalien kehittyessä näyttöjen paino on pienentynyt aikaisempiin malleihin verrattuna tehden niistä helpompia kuljettaa ja asentaa.

  Sisäänrakennetut kaiuttimet

  Sisäänrakennetut 10 wattia / kanava -stereokaiuttimet poistavat ulkoisen äänijärjestelmän tarpeen monista asennuksista. Nämä taakse asennetut kaiuttimet sopivat hyvin äänisisällön ja taustamusiikin välittämiseen. Äänensyöttöjärjestelmät voidaan myös helposti liittää ulkoisiin äänikomponentteihin, ja valinnaisen PN-ZB01 input/output-laajennuksen kanssa voi käyttää myös stereokaiutinpäätteitä (10 W + 10 W).

  Kantokahvat turvallisen asennuksen takaajina

  Jokaisen näytön mukana toimitetaan kestävät kantokahvat, jotta käsitteleminen olisi turvallista. Nämä kahvat voidaan irrottaa asennuksen valmistuttua. Kaikissa malleissa on lisäksi VESA-yhteensopiva asennusaukko, jotta niihin voitaisiin asentaa turvallisesti yhteensopivia, kolmannen osapuolen toimittamia laitteistoja.

 • Laajennettavuus

  ID-koodaus

  RS-232C-käyttöliittymää käytettäessä jokaista Sharp-LCD-näyttöä voidaan hallita ja tarkkailla keskitetysti PC:ltä. Jokaiselle näytölle voidaan nimetä yksilöllinen ID-koodi, jolla näyttö voidaan käynnistää ja sammuttaa, vaihtaa sisältöä, tehdä useita näyttöasetuksia ja -säätöjä.

  Aikataulutus

  Jotta käyttö olisi mahdollisimman helppoa, aikataulutuksella voi tehdä jopa kahdeksan asetusta näytön automaattiselle käynnistämiselle ja sammuttamiselle päivittäin, viikoittain tai yhdellä kerralla haluttuna aikana.

  Verkkoselainasetus

  Sharp PN-E -sarjan LCD-näyttöjä voidaan käyttää helposti verkkoselaimen ja valinnaisen tarkkailuohjelman välityksellä.

  SNMP-tuki

  Näytön tilaa, jatkuvaa toiminta-aikaa ja muita parametreja voidaan tarkkailla LAN-verkon välityksellä käyttäen Simple Network Management -protokollaa (SNMP).

 • Muut avainominaisuudet

  Ilman tuuletinta toimiva arkkitehtuuri

  Sharpin LCD-näytöt on suunniteltu ylläpitämään ilman virtausta ja säteilemään lämpöä ilman mekaanisten tuulettimien käyttöä, jotka vetäisivät pölyä puoleensa ja aiheuttaisivat melua.

  Sisäänrakennettu lämpötila-anturi

  Sisäänrakennettu anturi havaitsee, kun lämpötila nousee näytön sisällä. Taustavaloa säädetään automaattisesti, jotta lämpötila pysyy toiminnalle sopivalla alueella.

  Käynnistysviive

  Vähentääkseen virtalähteelle aiheutuvaa kuormaa useiden näyttöjen samanaikaisesta käynnistyksestä, PN-E -sarja tarjoaa aikaviiveen määrittelyn eri näyttöjen käynnistymisen välille, kun ne on sijoitettu videoseinään tai useamman näytön muodostelmaan.

  Lokien tallennus

  Lokitietojen Tallennus/Lähetys -toiminto tallentaa toimintalokit, signaalimuutokset ja tietoa toiminnan epäsäännöllisyyksistä. Nämä auttavat tehostamaan huoltoteknikkojen vianetsintää.

  Laitediagnostiikka

  Laitediagnostiikkatoiminto havaitsee epäsäännöllisyydet syöttöjännitteessä ja ilmaisee näytön toiminnan poikkeamat.

  Sähköposti-ilmoitus

  Sähköposti-ilmoitukset mahdollistavat säännöllisen näytön tilan päivitysten ja virhetietojen lähettämisen annettuun sähköpostiosoitteeseen.

  Automaattinen säätö

  Analogista RGB-liitäntää käytettäessä kellotuksen vaihetta säädetään automaattisesti, jos tulosignaalin ajastuksessa tapahtuu muutos.

Videoseinänäytöt

 • Videoseinänäytön ominaisuuksia - PN-V -sarja

  Yleistä

  PN-V-sarjan 60-tuuman videoseinällä on luokkansa ohuin kehys*.  Pysty- ja vaakayhteensopiva, täysmatriisi-LED taustavalo ja lähes saumattomat reunat auttavat sinua luomaan vaikuttavia videoseiniä lähes missä tahansa koossa ja muodossa.

  * Perustuu 8.6.2010 voimassa olleeseen julkaistuun tietoon 60-tuuman ja sitä suuremmista LCDpaneeleista.

 • Suurenna (zoomaa) -näyttötila

  (enintään 25 näytölle)

  Suurennus (zoom) -näyttötila voi jakaa yhden PC:ltä tulevan kuvan jopa 25 monitorin pinnalle (5 x 5 -konfiguraatiossa). Kuvan leveyden säätö käytännöllisesti katsoen poistaa kohdistusvirheet ja parantaa upeasti moniruutunäytön suurennettua kuvaa.

 • Täysmatriisi-LED taustavalo

  Eloisaa kirkkautta ja matalaa energiankulutusta

  Jotta PN-V -sarjan näytöillä olisi tasaisempi kirkkaus kuin mitä perinteinen CCFL* -taustavalo pystyy tarjoamaan, Sharp on sijoittanut LED-elementtejä koko paneelin alueelle, heti nestekidekerrosten taakse. Tämä varmistaa, että Sharpin moniruutunäytöt ovat kirkkaita, kauniita ja yhtenäisiä.

  * Cold Cathode Fluorescent Lamp (kylmäkatodiloistelamppu)

 • PN-ZR01 (PN-V60X -sarjalle) & PN-ZR01A (PN-V551:lle) Ohjaussarjat

  (myydään erikseen)

  Kun johonkin moniruutunäytön näytöistä kytketään kauko-ohjaimen anturilaatikko, voidaan kaikkia näyttöjä kätevästi ohjata yhdellä kauko-ohjainyksiköllä. Kokonaisenergiankulutuksen säästämistä tukee kirkkausanturi, joka säätää automaattisesti taustavalon kirkkauden ympäristön valaistukseen sopivaksi.

 • Lähes rajattomat näyttömahdollisuudet

  PV-N -sarjan ultraohuen kehyksen ansiosta vierekkäisten näyttöjen rajat ovat lähes saumattomia, 6,5 mm* leveitä (PN-V60X -sarja) tai 3,5 mm* (PN-V551). Videoseinäkonfiguraatiota käytettäessä tämä tarjoaa kirkkaan ja vaikuttavan kuvan esittämisen lähes missä tahansa koossa ja muodossa. Huomioiden 24/7-sertifioidun luotettavuuden, 3 vuoden rajoitetun on-site osa- ja työtakuun, sekä ENERGY STAR® -hyväksynnän,  PN-V -sarja on poikkeuksellisen luotettava

  * Does not include the gap between the monitors.

 • Luo dynaamisia videoseiniä

  Yksiköt: cm (mitat ovat likiarvoja, joihin sisältyy kehyksen leveys)

  Lähes kuinka monta tahansa PN-V -sarjan näyttöä voidaan liittää yhteen vaikuttavien moninäyttövideoseinien luomiseksi. Näitä asetuksia voidaan ohjata RS-232C-liitännän tai verkon kautta.* Ohjauksen ja integraation helppous auttaa yksinkertaistamaan hienostuneiden, muodoltaan melkein millaisten tahansa videoseinien suunnittelua ja asennusta.

  PN-ZB02 tulo/lähtö -laajennuskortti tarvitaan PN-V60X-sarjan verkko-ohjaukseen. PN-V551:ssä on sisäänrakennettu verkkoliitäntä.