Ota yhteyttä

Suorituskykyiset tulostimet ja toimiston tulostusratkaisut

Mitä haluat toimistotulostimen tarjoavan ja osaavan? Nopeutta? Helppokäyttöisyyttä? Luotettavuutta? Viimeistelyoptioiden valikoimaa? Mitä tarvitsetkaan – mitä tiimisi tarvitsee – löydät juuri sopivan laitteen uusimmasta toimistotulostin-mallisarjastamme.

Työryhmät kooltaan keskikokoisista suuriin arvostavat yritystulostimet-mallisarjamme alkupään edullisia ratkaisuja. Yhdessä tehokkaan Monitoimitulostin-mallistomme ja ohjelmistoratkaisujemme kanssa ne tarjoavat kaikille tiimisi jäsenille helppokäyttöisiä tulostus-, kopiointi- ja skannausmahdollisuuksia, joita he tarvitsevat, sekä laajan valikoiman paperinsyöttö- ja viimeistelyvaihtoehtoja. Näin runsaasta valikoimasta löytyy varmasti paras toimistotulostin juuri sinun tarpeisiisi.

Jos sinulla on pieni tai keskisuuri yritys, tai jos haluat tilaa säästävän monitoimilaitteen henkilökohtaiseen käyttöön, niin katso mallistomme pienen toimiston tulostimet ja monitoimilaitteet, joissa skannaus. Kuten muut valikoimamme toimistotulostusratkaisut, nämä tarjoavat paljon enemmän kuin tavalliset toimiston lasertulostimet, ja jopa tulotason mallimme on rakennettu laatu, luotettavuus, turvallisuus ja helppokäyttöisyys tavoitteena.

Energiansäästöratkaisut

Suhtaudumme ympäristövastuuseemme hyvin vakavasti. Jos se mitä tarvitset on energiaa säästävä, pienen hiilijalanjäljen tulostin toimistoosi, niin Sharpilla on ihanteellinen ratkaisu odottamassa sinua.

Tehokkaita tuottavuussovelluksia

Sharpin toimistotulostimet ovat valmiina hyödyntämään kasvavaa valikoimaa Optimoituja ohjelmistoratkaisuja ja tuottavuussovelluksia virtaviivaistamaan ja automatisoimaan manuaalisia työnkulkuja, kuten skannaus ja arkistointi. Niinpä ne eivät ainoastaan täytä kaikkia tämän päivän toiveitasi, vaan sopeutuvat myös tulevaisuuden haasteisiisi.

Etätyön tukeminen

Myös pienyrityksen tulostimet tukevat haluamaasi tapaa työskennellä. Työtoverit ja vieraat voivat käyttää välitöntä tulostusta ja skannausta kytkemällä USB-muistin ja helposti yhdistettävät mobiili laitteet.

Mitä tarvitsetkaan, olipa se henkilökohtainen A4-toimistotulostin ja skanneri edistyneillä tuottavuusominaisuuksilla, tai tehokas verkossa toimiva A3-väri-monitoimilaite, jonka jokainen tiimisi jäsen voi jakaa – tai jotain siltä väliltä, Sharp on mainio valinta, kun tavoite on nopea tulostus ja tehokkaat digitaaliset työnkulut.