8K-näytöt

Mitä on 8K?

Ainutlaatuisella kuvalaadullaan ja terävillä yksityiskohdillaan 8K-näytöt mullistavat näyttöjen käyttöä digitaalisessa opastuksessa, tapahtuma- ja tv-tuotannossa ja lääketieteellisessä tutkimuksessa.
8K-resoluutio on 16 kertaa suurempi kuin HD ja neljä kertaa suurempi kuin 4K. 8K on seuraavan sukupolven näyttötekniikkaa.

8K display in design review meeting-Audio Visual-Product

Tee vaikutus

8K-näytöllä teet suuren vaikutuksen. Nostat yrityksesi uudelle tasolle ja luot videoseinäkokemusta vastaanotoissa, ostoskeskuksissa ja studiossa. 

8K display in art gallery-Audio visual-Product

Muotoile tulevaisuutta

Alasta huolimatta, 8K-näyttömme inspiroivat uusiin käyttöalueisiin jotka muotoilevat tulevaisuutta.

  • Sairaanhoito: Elämää mullistavat konseptit kuten etälääke- ja etäsairaanhoito. Yhdistämällä 8K-kamera 8K-näyttöön erityislääkärit saavat mahdollisuuden arvioida lääketieteellisiä kuvia.
  • Poliisi ja turvallisuus: Opi lisää turvallisuuden vahvistamisen mahdollisuuksista. Viranomaiset ja yritykset voivat valvoa ympäristöjään tehokkaammin ja tarvitsevat vähemmän näyttöjä valvomoissaan. Suurella pikselimäärällä zoomaat ihmisjoukkoon menettämättä terävyyttä tai resoluutiota.
  • Tapahtuma- ja tv-tuotanto: Esitä grafiikkaa, juttuja ja esityksiä selkeästi ja vangitsevasti. 8K-näyttöjä voit myös käyttää taustana, lavastuksena ja perinteisenä sisältönä.
8K display in medical review-Audio visual-Product

8K joka tarpeeseen

Tulevaisuus on täällä – ja se on 8K. Löydä 8K-näyttösi ja opi enemmän 8K-tekniikasta.

woman looking at multiple displays 8K-Audio Visual-Product