Ota yhteyttä

Teknologia

Innovaatio ja asiakkaidemme elämää parantavien uusien teknologioiden kehitys on ollut yrityksemme eteenpäin vievä voima perustamisesta lähtien.

Olemme ylpeitä maineestamme alan johtavana innovaattorina LCD-näyttöjen maailmassa. Maine on rakentunut heltymättömälle sitoutumiselle ja nykyaikaiselle asiantuntemukselle sekä resurssien keskittämisellä uusien teknologioiden kehitykseen.

Olemme jatkaneet rajojen siirtelyä ja aina seuraavan tason tutkimista riippumatta suositusta ASV (Advanced Super View) -teknologiastamme ja uusista korkearesoluutiokuvan standardeista.

Olimme ensimmäisiä, jotka onnistuivat valjastamaan indium-gallium-sinkkioksidin ominaisuudet kaupalliseen käyttöön litteissä IGZO-paneelinäytöissä.

Erittäin tarkka ja kirkas sekä ennennäkemättömän energiatehokas IGZO asettaa uudet standardit kosketusnäyttösovellusten kosketusherkkyydelle. Tämä teknologia on tehnyt alallaan vallankumouksen, ja antaa suunnittelijoille jatkossakin mahdollisuuden tehdä mielikuvituksestaan todellisuutta.

Sharpin ensimmäisenä maailmassa julkaisema uutuus on UV2A-teknologia. Innovatiivinen yhdistelmä kehittämiämme ja patentoimiamme teknologioita luovat näyttöihin erittäin suuren kontrastin ja parhaan taustavalotehokkuuden, mikä tarkoittaa ainutlaatuista energiatehokkuutta, erittäin eläviä värejä ja kuvaresoluutiota.

Tämä teknologia luo uuden tyyppisen LCD-paneelin, joka on merkki uuden sukupolven LCD-näyttöjen kehityksestä.

Tekninen osaaminen ja päättäväisyys ylläpitää omaa teknologista osaamistamme ja saa meidät kehittämään jatkuvasti uusia teknologioita ja tuomaan tulevaisuuden lähemmäksi sinua.