Ota yhteyttä

Mini OPS:n esittely

Sharp on suunnitellut kaikki uuden sukupolven infonäytöt ja vuorovaikutteiset ratkaisut Sharpin Open Architecture Platformin ympärille, johon kuuluu myös Mini Open Pluggable Specification (Mini OPS). Mini OPS tarjoaa asiakkaille laajan valikoiman käteviä, energiatehokkaita ratkaisuja parantamaan tapoja, joilla näyttösisältöä vastaanotetaan, hallinnoidaan ja jaetaan.

Mini OPS tarjoaa joustavia, integroituja ratkaisuja sekä interaktiivisille näytöille että ammattimaisille infonäytöille ja mahdollistaa uusien pienitehoisten, energiatehokkaiden ja kompaktien näyttömoduulien kehittämistä.

Tämä ei tarkoita vain suuria mahdollisuuksia innovatiivisille näyttölaitteistoille ja houkuttelevalle näytön sisällölle, vaan Mini OPS -ratkaisuun perustuvat näytöt ovat myös paljon helpompia hallita ja ylläpitää.

Ei enää turhia kaapeleita tai tilaa vieviä lisälaitteita, eikä huonoja ja turhauttavia virransyöttöongelmia. Mini OPS -ratkaisun avulla Sharpin näytöt luovat käsissäsi parhaan mahdollisen visuaalisen arvon ilman tarpeettomia teknisiä tai hallinnollisia rasitteita.

Millä tahansa tavalla haluatkaan liittää näyttösi sisällön lähteeseen, Mini OPS tulee tukemaan sinua.

Mini OPS -moduuli

PN-ZB03H Mini OPS HDBaseT -vastaanotin

Tämä vastaanottajamoduuli on rakennettu helpottamaan erityisesti HDMI-videoiden ja muiden signaalien lähetystä pitkien matkojen päähän Cat6-kaapelilla suoraan näytölle.

Virtajohtoja, virtalähteitä tai muita ulkoisia laitteita ei tarvita, sillä vastaanottimen plug-and-play tarjoaa näytön helpon käytön.

Voit asentaa HDBaseT -vastaanottimen suoraan Sharpin näyttöön, joka tukee jopa 4K ultra-teräväpiirtovideoita ja on ihanteellinen ratkaisu mihin tahansa Sharpin näyttöön, joka on sijoitettu etäälle videolähteestä. Huomaa, että kaikki videolähteet on liitettävä yhteensopivaan HDBaseT-yksikköön.

 

PN-ZB03PC Mini OPS PC

PN-ZB03PC on tehokas yksialustainen PC, joka on rakennettu Mini OPS -moduuliin. Tehokkaan, kompaktin ja korkealaatuisen kiinteän muotoilun ansiosta se on ihanteellinen valinta vaativiin pitkäkäyttöisiin tilanteisiin. Laitteessa ei ole tuuletinta, joten se toimii hiljaisesti ja luotettavasti.

Jos tarvitset yksinkertaisen, siistin, johdottoman PC-integraation Sharpin näytölle, PN-ZB03PC sopii täydellisesti. Sen tehokas grafiikkapiirisarja tukee jopa 4 K:n ultra-teräväpiirtovideoita 30 Hz:llä ja lisäksi toiminnallinen joustavuus taataan 2 x USB3.0 -liitännöillä. Microsoftin Windows 10 tulee mukana ja Sharpin tärkeimmät sovelllukset on myös esiasennettuina.

 

PN-ZB03W Mini OPS -langaton

PN-ZB03W sopii jokaiselle, joka haluaa langattomasti liittää erilaisia mobiili- ja älylaitteita näyttöön. PN-ZB03W tarjoaa monipuolisen kaksisuuntaisen langattoman yhteyden, jonka avulla voit hyödyntää kaikkia käyttäjien omistamia BYOD-laitteita langattoman yhteyden kautta. Oli sitten kyseessä Mac tai PC, älypuhelin tai tabletti, kaikki laitteet ovat tuettuja. Luonnollisesti saat ne helposti käyttöösi ilman sotkuisia kaapeleita tai virtalähteitä.

PN-ZB03W-ratkaisussa on sisäänrakennettuna suorapiirto-ominaisuus (Direct Drawing), joten odotettavissa on todella aidontuntuista piirtämistä ja kirjoittamista.

Ominaisuudet ja hyödyt

Mini OPS -tuotteet laajentavat käyttäjäkokemuksia digitaalisten ja kaupallisten näyttöjen suhteen tarjoamalla kattavia etuja, kuten:

  • Tuulettimeton muotoilu: lisää luotettavuutta ja vähentää liikkuvien osien määrää jopa pienimmissä järjestelmissä.
  • Pieni hiilijalanjälki: tukee uusia muotoon perustuvia ratkaisuja ja ovat kooltaan vain puolet tavanomaisen OPS:n mitoista.
  • Innovaatioissa edelläkävijä: tarjoaa uusimpien pienitehoisten, kustannustehokkaiden Intel® prosessoreiden suorituskykyä ja resursseja.
  • Uudet pistokeliitännät: tukevat nopeaa lähetystä, kuten 4K-näytöt upeilla kuvilla.
  • Energiatehokas: vähentää energiakustannuksia pienitehoisilla, vihreillä ratkaisuilla.

Avoin arkkitehtuuri

Avoin arkkitehtuuri Sharpin Mini OPS -järjestelmässä tukee joustavaa sovellusten suunnittelua: ideaalinen näyttöjen integrointiin samalla yksinkertaistaen infonäyttöjen asennusta, käyttöä, ylläpitoa ja päivityksiä. Arkkitehtuurin ollessa modulaarinen, mitään kuluja ei tule näytön alustan päivittämisen tai uudelleensuunnittelun johdosta, eikä tavanomaisia visuaaliseen ratkaisuun liittyviä kaapeleita (teho, näyttö, HDMI, VGA) tarvita. Modulaarisuus tarjoaa myös kilpailuetua tulevaisuuden korjattuihin teknologiainvestointeihin - mediasoittimia ja näyttöjä voidaan päivittää itsenäisesti.

 

Kustannustehokkuus

Mini OPS -ratkaisuun perustuvat ratkaisut helpottavat käyttöä ja säästävät kustannuksia; mediasoittimen integrointi tarkoittaa, ettei johtoja tai ulkoista virtalähdettä tarvita. Pieni virrankulutus korreloi pienentyneisiin sähkölaskuihin järjestelmillä, joissa on otettu käyttöön Mini OPS -ratkaisu, mikä vähentää käyttökustannuksia.

 

Käyttökohteita

Monilla vähittäiskaupoilla on digitaalinen sisältöpalvelin tai PC erillisessä, jäähdytetyssä myymälän takana sijaitsevassa tilassa. Mutta jos PC on yli 10 metrin päässä näytöstä, tavallinen videokaapeli ei yksinkertaisesti enää toimi. Mini OPS HDBaseT -moduuli tarttuu haasteeseen ja lähettää videosignaaleja pitkän matkan päähän.

Hätäkeskuksissa Mini OPS langaton moduuli virtaviivaistaa tiedonkulkua erittäin tärkeissä asioissa. Operaattorin matkapuhelimessa olevia kuvia tai videoita voidaan jakaa nopeasti laajalle ryhmälle, kun langattomalla yhteydellä varustetut näytöt on otettu käyttöön. Oikea päätös voidaan tehdä hyvin lyhyellä viiveellä.

Kiireisissä, äärimmäisissä ympäristöissä, kuten lentokentillä tai ostoskeskuksissa, aikaa ja tilaa on vähän, mutta tiedon jakaminen on tärkeää. PN-ZB03PC Mini OPS PC on tyylikäs ja luotettava, hiljainen ja energiaa säästävä ratkaisu juuri tällaisiin ympäristöihin. Se on rakennettu toimimaan vaativissa ympäristöissä, joissa tarkat ja yhdenmukaiset tiedot ovat välttämättömiä.

Kokous- ja neuvotteluhuoneissa helppo ja tehokas BYOD-näyttöjen jakaminen on olennainen osa lähes kaikissa nykyaikaisissa työryhmissä, niin koulutus- kuin esitystilaisuuksissa. PN-ZB03W langaton ratkaisu voidaan helposti liittää yhteen Sharpin yhteensopivien BIG PADien kanssa ja tarjoaa hyvin joustavan ja tehokkaan interaktiivisen näyttöratkaisun.