Ota yhteyttä

Interaktiivisten ratkaisujen edut

Sharpin interaktiiviset näyttöratkaisut on kehitetty koulujen ja korkeakouluyhteisöjen kanssa huomioiden yritysten toimistoympäristöt, ja minkä tahansa paikan, jossa tarvitaan helppokäyttöisiä, tehokkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Sharpin ratkaisut tekevät koulutustilasta tai luentosalista osallistavampia, ja kokoushuoneissa BIG PAD on loistava viestintäalusta luovuuden valjastamiseen, tiimityön tehostamiseen ja tehokkaaseen päätöstentekoon.

Sharpin BIG PAD on helppo asentaa, siinä on paljon kehuttu kosketusnäyttö ja se on yhtä vaivaton käyttää, kuin mikä tahansa Sharpin ohjelmistotyökalu. BIG PAD nostaa käyttövarmuutta ja varmistaa paremman yhteistyön tiimissä. Laajan valikoiman erikokoisia FHD-resoluutioisia näyttövaihtoehtoja käsittävä BIG PAD on hieno esimerkki Sharpin tavasta kehittää organisaation sitoutumista tiedon käyttöön liitetyillä teknologioilla.

Luokan opettaja, kokouksen puheenjohtaja tai ryhmäkeskustelun moderaattori pitää helposti langat käsissään. Käyttäjämme eivät välttämättä ole IT-asiantuntijoita eivätkä he halua sellaisiksi ryhtyäkään. Sharpin BIG PAD -ratkaisu on intuitiivinen, erittäin helppokäyttöinen eikä se jätä pulaan. BIG PAD on saumattomasti integroitu Sharp-ratkaisu. Näytöstä, itse kehittämästämme kosketusnäyttöteknologiasta, laitteistosta, ajuriohjelmistosta ja kirjoitustaulusovelluksesta sekä Sharp-kynistä – ohjauskynästä ja pyyhkijästä – koostuva ratkaisu on Sharpin pala palalta itse kehittämä. Tämä vapauttaa käyttäjän opettamaan ja toimimaan yhdessä työkavereiden kanssa tekniikasta huolehtimatta. Se toimii.

Interaktiivisten ratkaisujen ominaisuudet

 • Monitoimisovellukset

  Parempi tapa tehdä suuri vaikutus

  Hallituksen kokouksesta konferenssisaliin, koulutuksesta luentosaliin. Sharpin interaktiivinen kosketusnäyttöjärjestelmä voi maksimoida menestyksesi. Motivoi yleisöäsi. Paranna kuvaasi. Anna viestillesi sen ansaitsema painoarvo. Kun Sharp on mukana esityksessäsi, mahdollisuudet ovat loputtomat... ja jokainen hetki on oikea mahtavalle esitykselle.

 • Vaikuttava näytön koko

  Anna viestisi tehdä suurempi vaikutus

  Koolla on väliä – nykyisessä, kilpailukeskeisessä maailmassa Sharpin suuri, interaktiivinen näyttöjärjestelmä voi tehdä suuren eron viestin perille viemisessä. Jopa 80"-luokan näytöt (80" diagonaalisesti) tekevät Sharpin interaktiivisista BIG PAD -näyttöjärjestelmistä uskomattoman, HD-tasoisen teräviä, ja ne herättävät esityksesi henkiin.

 • Hämmästyttävä kuvanlaatu

  Tasainen kirkkaus ja matala energiankulutus

  Sharpin UV2A-valokohdistusteknologia luo säteileviä värikuvia, ja täysin taustavalaistu muotoilu sijoittaa energiatehokkaat valko-LEDit tasaisesti koko paneelin alueelle, jolloin kirkkaus pysyy tasaisena ja teksti on helposti luettavissa.

  Noin 5 kertaa plasmanäyttöä kirkkaampi

  Malli

  Sharp PN-70TB3 70" Luokka
  (69 1/2" Diagonaalinen LED-LCD)

  Tavanomainen
  kirkkaus
  300 cd/m2


   

  Malli
  Sharp PN-70TB3 70" Luokka
  (69 1/2" Diagonaalinen LED-LCD)

  Tavanomainen
  virrankulutus

  225 W

   

 • Käyttäjäystävällinen Sharp Pen Software™ -liittymä

  Hallitse jokaista esitystä ammattilaisen ottein

  Käyttäjäystävällisellä Pen Software Interface -kosketuskynällä on helppo käynnistää ja käyttää Pen Software -käyttöliittymää. Se on valikko, joka koostuu älykkäästi järjestetyistä kuvakkeista, joiden kautta voi muokata kynän asetuksia ja toimintoja. Jokaisella kosketuskynällä on oma valikkonsa, ja jopa neljä käyttäjää voi kirjoittaa näytölle samanaikaisesti. Kynän asetukset, kuten väri ja viivan paksuus voidaan asettaa jokaiseen kynään erikseen (toimintopainikkeista).

  Anna esityksesi loistaa

  Mikään ei voita Sharpin interaktiivista näyttöjärjestelmää suorituskyvyssä, helppoudessa ja hallinnan mukavuudessa. Uudenaikainen optinen tunnistusteknologia ja infrapuna-kaksoiskosketus tekevät käytöstä entistä tarkemman, mikä parantaa myös käytettävyyttä. Voit luoda työsuunnitelmia, korostaa avainasioita, tehdä muistiinpanoja tiedostoihin ja paljon muuta. Jaa sitten merkittyjä asiakirjoja tai tulosta kopioita myöhemmin käytettäväksi.

 • Kytkettävyys monitoimitulostimeen

  Väriskannaavalla Sharpin-monitoimilaitteella skannatut asiakirjat ja kuvat voidaan tuoda suoraan Pen Software -sovellukseen ja esitettäväksi BIG PADilla. Lisämukavuutta tuo ominaisuus, jolla näytöllä esitettävää kuvatietoa – muistiinpanot mukaan luettuna – voidaan tallentaa PC:lle tai lähettää suoraan monitoimitulostimeen tulostettavaksi.

 • Touch Display Link – Älykkäämpää työntekoa

  Touch Display Link 2.01 -ohjelmisto tukee tehokasta ja monipuolista viestintää. Näytön sisältöä – reaaliaikaisesti käsin kirjoitettuja muistiinpanoja ja piirroksia – voidaan katsoa samanaikaisesti BIG PADilla ja mobiililaitteilla, kuten PC:llä, tableteilla ja älypuhelimilla. Touch Display Link tuo uusia ulottuvuuksia interaktiivisiin esityksiin, eloisiin keskusteluihin ja paperittomiin kokouksiin sekä yritys- että opetustiloissa

  Touch Display Link tuo käytettäväksi seuraavat BIG PADin ja mobiililaitteiden interaktiiviset toiminnot yhdistettynä WLANiin

  • tiedostojen siirto
  • interaktiivinen kirjoittaminen ja piirtäminen näytöllä
  • BIG PADin etähallinta mobiililaitteilta

  Jopa 50 mobiililaitetta, joista 3 voidaan liittää samanaikaisesti BIG PADiin.

  Tiedostoja voidaan siirtää mobiililaitteiden välillä, vaikka ne eivät olisi liitettyjä BIG PADiin.

  Käyttäjät voivat tallentaa näyttökuvia mobiililaitteilleen tehdäkseen omia muistiinpanoja (henkilökohtainen muistio).

  Touch Display Link liittää myös kaksi BIG PADia samaan verkkoon (intranet, VPN, tms.), mikä mahdollistaa laajemman, interaktiivisen viestinnän.

   

  1 - Liitettävien mobiililaitteiden määrä riippuu seuraavista ehdoista:

  • LCD-näytöt
   • PN-70TA3/60TA3, joissaesiasennetut ohjelmistot: Max. 20
   • PN-70TA3/60TA3/70TB3/60TB3 mukana tulevalla CD-ROMilla tulee sovellus. Max. 50
  • OS — Windows® 7: Max. 20, Windows® 8/8.1: Max. 50

  2 - käyttöjärjestelmävaatimukset:

  • PCt: Windows® 7, Windows® 8/8.1;
  • Tabletit: Windows® 7, Windows® 8/8.1, Android, iOS;
  • Älypuhelimet: Android, iOS

  3 - 20:n tai useamman mobiililaitteen liittäminen vaatii vähintään kaksi LAN-tukiasemaa.