Ota yhteyttä

Tulostaminen toimistossa

Organisaation johtaminen vaatii tehokasta ja luotettavaa asiakirjatuotantoa. Jotta saavuttaisitte paremman tuottavuuden ja kitkattoman työnkulun, Sharp tarjoaa laajan valikoiman käyttäjäystävällisiä monitoimitulostimia.

Sen lisäksi, että niiden energiatehokkuus vähentää käyttökustannuksia, ne ovat myös laajennettavissa kasvutarpeiden mukaisesti. Patentoidulla Sharp OSA -ohjelmistonkehitysalustalla monitoimitulostimestasi tulee integroitu keskitin liiketoimintasovellusten isäntätietokoneelle.

Etsitpä sitten tehokkuutta työpöydälle tai korkeaa tuottavuutta, Sharpilla on omiin tarpeisiisi sopiva toimistoratkaisu.

Tuotantotulostus

Nämä erittäin nopeat väri- ja mustavalko-monitoimitulostimet ovat optimaalisia yhtiöiden kopio-osastoille, yritysten tulostustarpeisiin ja pientuotantoympäristöihin. Ne ovat kestäviä, luotettavia ja yllättävän energiatehokkaita tarjoten suuria tulostusmääriä ja laajoja viimeistelyvaihtoehtoja.

Lisäksi useat automaattiset säätötoiminnot ylläpitävät näiden laitteiden jatkuvaa hyvälaatuisuutta.

Optimoidut ohjelmistoratkaisut

 • Optimoidut ohjelmistoratkaisut

  Liiketoiminnan harjoittajien täytyy jatkuvasti optimoida tapoja, joilla he toimivat – ja vastata kohtaamiinsa haasteisiin. Optimised Software Solutions -mallistomme on suunniteltu vähentämään tulostuksen ja kopioinnin kustannuksia, käyttämään resursseja tehokkaammin, luomaan ja muokkaamaan asiakirjoja helpommin ja varmistamaan, että tapahtumat ovat täysin jäljitettäviä ja turvallisia.

 • Tulostuksen hallinta

  Liiketoiminnan harjoittajat ovat kasvavien paineiden keskellätuottaakseen voittoa – tehden asioita nopeammin ja tehokkaammin. Kustannuksia voi hallita vain silloin, kun ne ovat mitattavissa.  Näin Sharpin Optimised Printing Solutions auttaa sinua proaktiivisesti valvomaan ja hallitsemaan tulostuksen ja kopioinnin käyttöä, jotta voit jäljittää ja pienentää kustannuksia, vähentää luvatonta käyttöä ja tuhlausta, sekä säästää aikaa ja resursseja.

 • Skannaus

  Asiakirjojen todellinen kustannus ei synny niiden tuottamisesta, vaan niiden hallinnasta. Aina kun asiakirjoja käsitellään – organisointiin, indeksointiin, täyttöön tai jakeluun liittyen – työnkulkuun kertyy kompleksisuutta. Sharpin Optimised Scanning Solutions -ratkaisut antavat sinulle täyden hallinnan, jotta voit organisoida, tallentaa ja jakaa asiakirjoja tehokkaasti. Tämä tapahtuu automaattisesti ja se säästää aikaa ja vähentää kalliita virheitä riippumatta siitä miten ne on luotu tai miten niitä käytetään.

 • Mobiilisovellukset

  Liiketoiminnan tahti kiihtyy, ihmiset haluavat nyt käyttää tietoa kaikillamobiililaitteilla,kuten älypuhelimilta ja tableteilta.  Sharpin Optimised Mobile Solutions -ratkaisut ovat työntekijöillesi keino muodostaa nopeasti yhteys toimistolaitteisiinsa – missä he ikinä ovatkaan. He voivat helposti ja turvallisesti tulostaa, skannata ja jakaa asiakirjoja liikkeellä ollessaan mitä tahansa nykyaikaista mobiililaitetta käyttäen.

 • Asiakirjojen hallinta ja työnkulku

  Tieto on jokaisen organisaation elinehto, sillä mitä enemmän tiedät, sitä paremmin suoriudut. Sharpin optimoidut työnkulkuratkaisut auttavat pienentämään kustannuksia ja yksinkertaistamaan toistuvia tehtäviä palauttaen liiketoiminnan tuottavuuden, jota tarvitset saavuttaaksesi ja ylläpitääksesi kannattavaa kasvua. Pilvi- ja paikallisratkaisumme varmistavat, että liiketoimintakriittiseen tietoon päästään käsiksi milloin tahansa/missä tahansa melkein miltä tahansa laitteelta. Tämä helpottaa parempien päätösten tekoa ja mahdollistaa tuottavamman yhteistyön työryhmien sisällä ja välillä.

 • Laitehallinta

  Tulostimet, kopiokoneet ja monitoimilaitteet vaativat jatkuvaa huomiota enemmän kuin mitkään muut toimistolaitteet - vaikka kyse olisi vain niiden täyttämisestä väriaineella ja paperilla. Joka kerta kun jokin niistä ei ole käytettävissä, kymmenien työntekijöiden tuottavuus voi vaarantua. Sharpin optimoidut hallintaratkaisut on suunniteltu erityisesti lievittämään monitoimilaitteiden hallinnan taakkaa helpottaen työtäsi ja pienentäen omistamisen aiheuttamia kustannuksia. Keskeytykset minimoidaan ja seisokit vähenevät kun tuottavuus säilyy jokaisessa yrityksen työryhmässä

 • Tuotantoratkaisut

  Sharpin erittäin nopeiden laitteiden ja valinnaisten työnkulkuratkaisujen käyttäminen maksimoivat tulostustoimintojesi kapasiteetin. Olemme integroineet ratkaisuumme pre-press-toiminnot, viimeistelyn ja värinhallintatoiminnot. Nämä ratkaisut ovat nopeasti säädettävissä, mikä lisää käyttäjän reagointiaikaa säästäen kalliilta virheiltä. .

Referenssit ja case-esimerkit

 • Referenssit ja case-esimerkit

  Sharp tarjoaa laajan valikoiman tuotteita valtionhallinnolle, koulutuslaitoksille, terveydenhuollon toimijoille ja erilaisille kaupallisille markkinoille. Voit luottaa siihen, että Sharp tarjoaa odottamaasi reagointikykyä ja korkealaatuisia tuotteita.

 • Hallitus

  Kustannusten vähentäminen ja tuotteen luotettavuus ovat kriittisiä tekijöitä julkisissa hankinnoissa. Sharp tarjoaa laajaa teknologiatuotevalikoimaa, jota voidaan käyttää kaikissa valtion virastoissa.

  Sharp auttaa valtion- ja paikallisviranomaisia täyttämään turvallisuusvaatimukset palkituilla monitoimitulostimilla, joissa on sekä sisäänrakennettu asiakirjojen suojaus että edistyneet turvallisuustoiminnot. Näitä ovat esimerkiksi helppokäyttöinen pyyhkimistoiminto leasingkauden päättyessä, joka poistaa koneelta kaikki tiedot, asiakirjat, käyttäjätiedot, päivämäärät ja osoitekirjan.

 • Opetus

  Kopiokeskukset, -osastot ja kirjastot tarvitsevat asiakirjojen hallintatoimintoja. Koulut voivat vähentää turhaa tulostamista, säästää tulostuskustannuksissa ja parantaa kestävää kehitystä asentamalla monitoimilaitteisiin laskurit ja siirtymällä pöytämalleista tehokkaampiin monitoimilaitteisiin. Sharpin monitoimitulostimet pitävät opiskelijoiden tiedot suojassa tilikoodien, käyttäjä- tai ryhmäprofiilien, salasanojen tai ulkoisten käyttäjätilien kanssa, joita säilytetään LDAP:ssa tai Active Directory -palvelimella.

 • Laki

  Asiakirjojen hallinta ja asiakkaan salassapito ovat kriittisiä lakialalla. Sharp auttaa lakiasiaintoimistoja suojaamaan asiakastietoja palkituilla monitoimitulostimilla, , joissa on sekä sisäänrakennettu asiakirjojen suojaus että edistyneet turvallisuustoiminnot. Näitä ovat esimerkiksi helppokäyttöinen pyyhkimistoiminto leasingkauden päättyessä, joka poistaa koneelta kaikki tiedot, asiakirjat, käyttäjätiedot, päivämäärät ja osoitekirjan.

 • Terveydenhoito

  Potilaan hoito ja kustannussäästöt ovat ensisijaisen tärkeitä terveydenhoitoalalla. Sharp tarjoaa laajaa teknologiatuotevalikoimaa, jota voidaan käyttää sairaaloiden vastaanotoissa, potilashuoneissa, hallinto- ja opetustiloissa. Sharpin monitoimitulostimet tunnetaan asiakirjaturvallisuuden johtajana, ja ne auttavat potilasasiakirjojen turvallisessa säilytyksessä.

 • Majoitus

  Sharp tarjoaa lisäarvoa tuottavia ja tuottoa lisääviä high-tech-tuotteita vastaanottoihin, kokoustiloihin, hotellihuoneisiin ja hallintotiloihin majoitusalalle.

  Sharp-monitoimitulostimien uudenaikaiset mutta helppokäyttöiset toiminnot antavat käyttäjien lähettää ja vastaanottaa helposti fakseja, tulostaa USB-tikulta ja skannata sähköpostiin, faksiin tai FTP:lle. Asiakaspalveluhenkilöstö voi helposti skannata ja lähettää eteenpäin lasku- ja kuittikopioita sähköpostiin. Muista myös hotellin catering-osasto: ruokalistat ravintoloihin ja juhlatiloihin voidaan tulostaa aina tarpeen mukaan.

 • Yhtiöt

  Yritykset ja työryhmät luottavat Sharpin monitoimitulostimiin korkealaatuisten ja ammattitaitoa esiin tuovien raporttien luomisessa, tiedotteiden julkaisussa ja esitysten luomisessa. Monitoimitulostimet ovat luonnollinen linkki tiedon ja sen käyttötavan kanssa. Tämän vuoksi Sharp tarjoaa kattavaa turvallisuusohjelmistoa, joka on suunniteltu tuottamaan asiakkaillemme räätälöidyt ratkaisut luottamuksellisten tietojen turvaamiseen. Sharp yhdistää monien yritysten tarpeiden mukaisesti ensisalauksen useisiin tiedon ylikirjoituksiin, mikä tuottaa paremman turvallisuuden kuin monien muiden valmistajien nykyisin käyttämät prosessit.