Ota yhteyttä

Lue uusin asiakaslehtemme ENGAGE

Tulostus- ja ohjelmistoratkaisut

Julkaisimme ensimmäisen valokopiokoneemme ylpeästi vuonna 1972, ja sitä on seurannut sarja nopeita, uusia digitaalisia kopiokoneita ja monitoimilaitteita 90-luvun jälkipuoliskolla. Tänään maailmanlaajuinen tulostin-/kopiokonetuotantomme on jo ylittänyt 13,5 miljoonaa laitetta. Me jatkamme edelleen maailman suosituimpien ja tehokkaimpien digitaalisten asiakirjalaitteiden valmistusta. Suorituskykyinen laitteisto ja edistynyt väriaineteknologia eivät ole ainoita osaamisalueitamme. Kehitämme myös tehokkaita ratkaisuja, jotka tarjoavat nopeampia ja tehokkaampia työskentelykäytäntöjä ja tekevät työpaikan jokaisesta henkilöstä tehokkaampia. Tämänhetkinen mallistomme sisältää laajan valikoiman laitteita tilaa säästävistä kopiokoneista erityisen monipuolisiin huippunopeisiin musta-valko- ja värimonitoimilaitteisiin. Kehitimme värin samaan aikaan kuin laitteiston, joten optimaalinen laatu on taattu ensimmäiseltä sivulta viimeiselle sivulle.

Info- ja kosketusnäyttöratkaisut

Ammattikäyttöön tarkoitetut näytöt vastaavat vaatimusstandardeja useilla markkinoilla ja sovellusaloilla. Jokainen tilanne tuo eteemme omat haasteet, mutta niitä kaikkia yhdistää tehokkaan ja luotettavan ratkaisun tarve, joka on kehitetty yksilöllisten vaatimusten mukaisesti.

Hallituksen kokouspaineista haastaviin julkisiin näyttösovelluksiin. Sharpilla on kokemusta ja osaamista kehittää luokkansa parhaita innovatiivisia ratkaisuja toimittaakseen korkealaatuisia näyttöjä kaikkiin tilanteisiin.

Innovatiivinen ja pitkälle eriytetty teknologia yhdistettynä sitoumukseen erinomaisuudesta on paras mahdollinen lähtökohta kohdata luottavaisin mielin kaikki vertikaalisten markkinoiden haasteet alkuperäisillä ja tehokkailla Sharpin visuaalisilla ratkaisuilla.

Energy Solutions

Sharp on aurinkoenergiaratkaisujen globaali ja johtava asiantuntija. Tämä ei ole mikään tuore uutinen, vaan yli 55-vuotinen kokemus on siirretty perintönä tietotaidollemme ja luotettavuudelle.

Yhdistyneiden energiaratkaisujen osaamiskeskuksena toimitamme:

  • Aurinkomoduuleja ympäristöystävälliseen energiantuotantoon
  • Akkuja ajattomaan varastoidun energian käyttöön
  • "Smart Chap" -energianhallintaohjelma energiankäytön hallintaan ja tarkkailuun

Sharp luo energiaa ympäristöystävällisellä tavalla ja käyttää sitä viisaasti mukavan elämäntavan edistämiseksi antaen positiivisen panoksensa yhteiskunnalle globaalilla tasolla.

Kassajärjestelmät

Sharp tarjoaa täydellisiä sähköisiä kassapäätteitä ja maksupäätteitä - kompakteista ja edullisista yksiköistä täysillä ominaisuuksilla varustettuihin LCD-kosketusnäyttöpäätteisiin.Huolimatta siitä, mitä tuotteita ja palveluita yrityksesi myy tai minkä kokoinen yrityksesi on, Sharpin vähittäiskaupan ja yritysratkaisut ovat laadukkaita ja luotettavia. Niiden avulla voit taata oman ja asiakkaidesi tyytyväisyyden. 


Sharpin eurooppalaisten kumppaneiden verkosto pystyy täyttämään vaativimmatkin tarpeet laajan innovatiivisten laitteisto- ja ohjelmistoratkaisujen valikoiman avulla. Sharp tunnistaa yritysten erilaiset tarpeet kahvilasta baariketjuihin, ja tehostaa niiden toimintaa ja kasvattaaliikevaihtoa.